Předprodej byl ukončen

Travel SLAM Brno
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Travel SLAM Brno

čtvrtek 27.2.2020 od 19:00
Café Práh, Brno

O akci

Každý má svou šílenou historku... Večer krátkých cestovatelských stand upů.

O CO JDE

Netradiční příběhy a zážitky čekají na každého, kdo jim vychází vstříc. Přesto, že ne všichni mají odvahu pustit se na neprobádané území, mnozí by rádi slyšeli a viděli, co nás za hranicí komfortní zóny čeká.

Travel slam je akce pro obě části cestovatelské komunity. Na jedné straně pro všechny, kteří se chtějí podělit o svůj příběh, a na straně druhé pro diváky, jež se rádi zasmějí a vzdají hold střeleným dobrodruhům.

Nudit se nikdo nebude, protože čas je akorát na jednu pořádnou historku. Každá odjinud, každý vystupující z jiného těsta.

Jestli máš zábavný příběh z cest a k němu pár fotek, přijď se o ně podělit. Každý řečník od nás dostane šest minut času na pódiu, prostor pro několik obrázků a nadšené publikum. Na konci budou diváci hlasovat o nejlepších výstupech, pro které chystáme zajímavé odměny.

A vy všichni ostatní, přijďte se inspirovat a pobavit.

Večer cestovatelských stand upů doplní hudebním vystoupením mistr cellista a písničkář Pavel Čadek a všichni společně jej zakončíme pořádnou afterparty v Expediční klubovna Brno. Takže jestli vás někdo svým vyprávěním zaujal, není nic snadnějšího než se u oblíbeného nápoje dozvědět víc.

Přijďte si s námi užít cestovatelský večer, jaký v Brně ještě nebyl!
 

Více informací

PŘIHLÁŠKA

Chceš se přihlásit jako řečník? Vše podstatné najdeš na https://www.travelslam.cz/ts/prihlaska

DALŠÍ INFORMACE

Vstupné: 100 Kč studenti, 120 Kč dospělí

Rozšířené info najdeš na webu https://www.travelslam.cz/

Pořadatel

Kuba Venglář - Za horami.cz