Předprodej byl ukončen

CEST FEST 2020
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Gastro / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

CEST FEST 2020

sobota 15.2.2020 od 12:30
Masarykovo gymnázium, Vsetín

O akci

Cestovatelský festival CEST FEST nabídne přednáškami nabité odpoledne.

4. vsetínský ročník se koná v  sobotu 15.2.od 12:30 na Masarykově gymnáziu ve Vsetíně.

Říká se, že nejlepší výbavou na cesty jsou cestovatelské tipy, zkušenosti a sdílené zážitky. Ty nejlepší z nich může každý vášnivý světoběžník nasbírat na festivalu CEST FEST, kde se představí nejen zkušení cestovatelé, ale také profesionálové z jiných oborů. 

Mezi hlavní účinkující patří expertka na výživu PharmDr. Margit Slimáková, která během svého života žila a pracovala jak v Asii, tak v USA. 

Na CEST FEST zavítá také český dokumentarista, fotograf a kameraman, zabývající se cestopisnou tvorbou, Jaroslav Jindra. 

Chybět nebude ani téma vzdělání. Rozdíly o školství u nás a ve světě objasní sám ředitel Masarykova gymnázia, Martin Metelka. 

Hana Machalová, autorka knihy Do světa, nás bude inspirovat tipy na cestování po Evropě.

Od Andrey Lukoszové a Pavla Szabó se dozvíme, jak se žije a pracuje v Asii, přírodovědec Zdeněk Špíšek ukáže divokou krásu Maroka a Veronika Marčíková povypráví o tom, jak může náš život změnit pěší pouť do Santiago de Compostela. 

Doprovodným programem je virtuální realita, kde se účastníci mohou na vlastní kůži podívat, kamkoliv je napadne. 

CEST FEST nabízí bohaté občerstvení ve fair trade kavárně Líska.

Přijďte se i vy pobavit a inspirovat na největší cestovatelský festival na Valašsku!