Předprodej byl ukončen

IMPROFEST 2020 - čtvrtek
DIVADLO / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Osobní rozvoj

IMPROFEST 2020 - čtvrtek

čtvrtek 30.1.2020 od 19:30
Studentský klub Celetná, Praha

O akci

Ve čtvrtek 30. ledna se v rámci čtvrtého ročníku ZIMNÍHO IMPROFESTU 2020 (www.improfest.cz) můžete těšit na vystoupení naší absolventské skupiny ze třetího semestru Školy improvizace, která si pro vás připravila několik různých longforem. Jako druhé představení uvidíte od našich festivalových hostů ze Slovinska (v angličtině) Olivija Grafenauer a Sáry Šoukal.

Dvě improvizátorky a jedna nit. Tahle nit může spojovat, rozpojovat anebo se může stát předmětem. V tomto představení improvizátorky zkoumají svou přítomnost a vzájemné propojení skrze nit ve tvaru provazu. Neviditelné pouto mezi improvizátory se stává pro oko viditelné a tím pádem jim dává nové možnosti pro hru a zároveň je zdrojem inspirace. Pletení je longforma, která se neustále mění, roste a rozvíjí.

 

Více informací

Čtvrtý ročník festivalu ŠKOLY IMPROVIZACE (www.skolaimprovizace.cz). je opět tady. V jeho zimní části se můžete přijít nejen podívat na vystoupení, ale i si improvizaci vyzkoušet. Během dvou týdnů vás čeká 10 improvizačních představení, 5 tématických workshopů pro naprosté nováčky i pokročilé borce.  To vše a ještě více vás čeká na různých místech po Praze. Začínáme od 27. ledna a končíme 7. února.  Těšíme se na Vás! 

Více na www.improfest.cz