Předprodej byl ukončen

IMPROFEST 2020 - MAESTRO soutěž
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

IMPROFEST 2020 - MAESTRO soutěž

pátek 31.1.2020 od 19:30
Prostor39, Praha

O akci

Ve pátek 31. ledna se v rámci čtvrtého ročníku ZIMNÍHO IMPROFESTU 2020 (www.improfest.cz) můžete těšit na vystoupení našich studentů ze Školy improvizace, kteří se utkají o titul IMPRO MAESTRO.

Maestro je formát Keitha Johnostona, ve které dochází k postupnému vyřazování hráčů. Dva režiséři náhodně losují hráče a zadávají jim situace a improvizační hry, Diváci pro ně posléze hlasují a jak představení pokračuje, hráči s nejnižším skóre postupně odpadávají, až zůstane jeden jediný - Maestro! Jako bonus je účast i lektorské dvojice. Všichni budou potřebovat nejen vaší podporu, ale i tvrdé rozhovací schopnosti, tak neváhejte dorazit.

 

Více informací

Čtvrtý ročník festivalu ŠKOLY IMPROVIZACE (www.skolaimprovizace.cz). je opět tady. V jeho zimní části se můžete přijít nejen podívat na vystoupení, ale i si improvizaci vyzkoušet. Během dvou týdnů vás čeká 10 improvizačních představení, 5 tématických workshopů pro naprosté nováčky i pokročilé borce.  To vše a ještě více vás čeká na různých místech po Praze. Začínáme od 27. ledna a končíme 7. února.  Těšíme se na Vás! 

Více na www.improfest.cz