Předprodej byl ukončen

Cocoman / Dr. Kary / Dorsey / DJ Selector Boldrik
KONCERT / Hudba

Cocoman / Dr. Kary / Dorsey / DJ Selector Boldrik

pátek 14.2.2020 od 20:00
MC Kotelna, Litomyšl

O akci

koncert + afterpárty

COCOMAN (LIVE)

DR.KARY (LIVE)

DORSEY (LIVE)

DJ SELECTOR BOLDRIK

Vystupující

Cocoman (CZ) – web

Více informací

Mr. Cocoman and Solid Vibes (Cocoman)

COCOMAN je znám jako zpěvák a producent stojící mimo jiné za projekty Sklizeň nebo Nevereš a na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin - produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let. Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi.

Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.

http://www.cocoman.cz

 

MC Dr. Kary

MC, který má kořeny hluboko v soundsystémových časech kultovních Gardenzitty a jehož karysmatický hlas se stal klasikou raggamuffinu v Česku. Ať už to byli Fastfood Orchestra, spolupráce s Indy a Witch, Nana Zorin, Sto Zvířat nebo Loco Loco, ať dává do reggae, kytarovky nebo drum'n'bassu, Dr.Kary je těžká váha, která umí rozpálit parket.

 

Dorsey

Dorsey je mladý MC a zpěvák z Přelouče s charakteristickým hlasem, velkou energií a talentem, který se nenechá omezovat škatulkami. Reggae, soul, funk, hip-hop - tam všude se Dorsey cítí jako doma, s kapelou New Sound Orchestra pro změnu putuje po vodách drum and bassu, raggajunglu a dubstepu. Jeho rozhled ale sahá podstatně dál. V roce 2018 se spojil s producentem Raazyphem, kterého můžete znát třeba z projektu Urban Robot na debutovém EP Acid Lab. Od té doby sklízí pravidelně oheň na desítkách akcí jako host MessenJaha, Cocomana, Urban Robot a dalších a chystá na vás novinky nejen s New Sound Orchestra a Coco Jammin Production.

 

selector Boldrik

Selector a MC v jednom. Na scéně se pohybuje od roku 2001, napřed jako MC Dub in da trip a Drunken Boomerang, postupem času mění mikrofon za gramce. Hyperakční party maker a neúnavný sběratel exkluzivních dubplatů. Tvůrce mixtapů i vinylových kompilací Kings of Prague. Tvořil motor Vůdůkrů. Koncertní dj Sklizeň crew a Nevereš, ale i dalších MC všech stylů například Zverina či Jo Corbeau. Mimo čech operuje i na jihu Francie, kde například spolupracuje s Marseillskou crew les dj's du soleil.

http://www.soundcloud.com/boldrik

Další akce pořadatele

The Kredenc - 15. listopadu od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl

Ivan Mládek & Banjo Band - 26. dubna od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl

Michal Pavlíček Trio - 3. května od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl

VLEVO DOLE | Dolejší & Stuchlíková - 18. dubna od 18:30, MC Kotelna, Litomyšl

MUTANTI HLEDAJ VÝCHODISKO - 31. května od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl

DJs TRÁVA, ORBITH, LUCKIE, M@RK - 17. května od 22:00, MC Kotelna, Litomyšl

PPU EGON BONDY TOUR 2024 / Litomyšl - 27. dubna od 19:00, MC Kotelna, Litomyšl

minus123minut: Litomyšl - 19. dubna od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl

Na kole a s padákem přes Střední Ameriku - 23. dubna od 19:00, MC Kotelna, Litomyšl

LiStOVáNí.cz: Než natáhnu brka - 15. května od 20:00, MC Kotelna, Litomyšl