Předprodej byl ukončen

Nejlepší neznačené treky světa
PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Nejlepší neznačené treky světa

čtvrtek 5.3.2020 od 20:00
Café Práh, Brno

O akci

Treky, které jsme si vymysleli, náhodně objevili na mapě nebo mezi řádky, často poskládali z několika zdrojů, občas museli trochu proklestit, ale vždycky přežili! :) Téměř pokaždé jsme totiž vyráželi úplně do neznáma s tím, že to přeci nějak jít musí. Vybrali jsme ty nejkrásnější, nejzajímavější a orientačně zvládnutelné, takže s trochou předchozích zkušeností si je můžete užít taky. 
Vydáme se do Ohňové země, do Himálají, do Pamíru, na Havaj, na Nový Zéland, do Keni i do Bolívie.
A co je nejlepší - nikde tam nepotkáte skupinky špatně vybavených asijských turistů. Spíš tam téměř jistě, krom divokých zvířat, nepotkáte vůbec nikoho.

Best of našich nejdivočejších treků za posledních 5 let!  Tohle bude hodně nadupaná událost - praktické info, prekérní situace a spousta srandy.

Více informací

Vypráví Katka a Petr ze Z cesty kolem světa. V letech 2014-2015 spolu podnikli 16 měsíců dlouhou cestu kolem světa a od té doby spolu cestují, kdykoli je to jen možné. Zamilovali si severské země - loni proběhla premiéra jejich úspěšné přednášky Severské treky bez lidí a navštívili spolu taky Afriku, Island, Kyrgyzstán a mnoho dalšího. Tentokrát vybrali nejlepší treky na divoko, které absolvovali v posledních 5 letech.