Předprodej byl ukončen

RPE ČB, Joe Navarro: Jak prokouknout druhé lidi
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj

RPE ČB, Joe Navarro: Jak prokouknout druhé lidi

středa 19.2.2020 od 19:30
Horká Vana, České Budějovice

O akci

UPOZORNĚNÍ: Pokud se chystáte na akci Red Pill Effect poprvé, navštivte Facebook stránky https://www.facebook.com/Red-Pill-Effect-106292774234200/ a získejte vstupenku na první akci zdarma! Pokud jste věrným fanouškem, kupte si, prosím, lístek přes síť www.smsticket.cz

Joe Navarro je světově uznávaný odborník na řeč těla a neverbální komunikaci, autor 11 bestsellerů, který své know-how nabyl za 25 let práce u F.B.I. jako lovec cizích špionů.
V průběhu workshopu dostanete úkoly jako: odhalit podvodné jednání, rozpoznat psychické rozpoložení nebo odhadnout úmysly druhé osoby.
https://www.jnforensics.com/

Jako na každé akci Red Pill Effect si v první hodině vysvětlíme ty nejdůležitější principy a ukážeme si je na konkrétních příkladech.

Ve druhé polovině jsme pro vás připravili intenzivní workshop, při kterém si v modelových situacích vyzkoušíte aplikovat nabyté znalosti na vlastní kůži. Jedině tak si je totiž opravdu zapamatujete.

Dozvíte se:
1) proč je obličej nejméně vhodné místo pro zjištění skutečných pocitů člověka.
2) jaké chování nejspolehlivěji odhalí naši sebedůvěru a skutečné pocity.
3) které jednoduché neverbální projevy okamžitě vzbuzují důvěru.

DISCLAIMER: Samotný Joe Navarro sice nepřijede, ale jeho know-how vám prozradíme.

 

Více informací

Věříme, že kvalitní vzdělání je nedílnou součástí kvalitního života.

A když už se má člověk učit, tak ať se učí od těch nejlepších.

Lekci fotbalu od Ronalda nebo Messiho zařídit neumíme.

Co ale dokážeme, je provést vás klíčovými oblastmi osobního rozvoje a měkkých dovedností, podle těch nejlepších lidí z oboru, jako jsou Dale Carnegie, Simon Sinek, Dan Ariely a další...

Proto jsme pro vás dali dohromady 12 intenzivních lekcí inspirovaných 12 knihami, které změnily svět. Každá lekce obsahuje hodinový výtažek těch nejdůležitějších principů, následovaný hodinovým workshopem, který má za úkol si probrané dovednosti doopravdy osvojit.

A protože vzdělání nechceme klást zbytečné překážky, za první workshop platíte dobrovolně, podle spokojenosti s obsahem.

Přijďte se podívat.