Předprodej byl ukončen

Extrémní Island po vlastní ose (Tomáš Kůdela)
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj / Děti / Sport / Stand-up / Talk show

Extrémní Island po vlastní ose (Tomáš Kůdela)

sobota 17.10.2020 od 18:00
Kavárna dobrodruha, Online

O akci

"Mlhou zahalené Shetlandy, zelené Ovčí ostrovy a 12 m plachetnice. Loď pluje proti větru a v příďové kajutě nedobrovolně skáčeme nad postelí. Blížíme se k Islandu a po boku plachetnice se objevuje stádo kosatek …

 

A pak už je tu on – kouzelný ostrov opředený mnohými tajemstvími. Horká země, ledovce, čarodějné hory, duhy nad vodopády. Vydáváme se na expedici terénním autem po horských silnicích. Cesta vede lávovými poli, projíždíme mezi ostrými kameny, jedeme sněhem i blátem. Kapitolou samu pro sebe jsou zákeřné brody. Jeden z nich se nám málem stal osudným!

 

“Moře je pro mne živel, který mi pomáhá při poznání mých potřeb, snů ale i sebe sama. Ukazuje mi nekonečnou rozlohu a umožňuje mi žít svobodný život. A to je důvodem, proč pluji.”

Více informací

Přednášející: 

Tomáš Kůdela

Vodním sportům se věnuje už od raného dětství. Začínal na windsurfovém prkně, ale touha podnikat dlouhé plavby ho přivedla až k lodím. Od roku 2002 každoročně několikrát vyplouvá na moře a za tu dobu uplul víc než 37 000 NM a získal nejvyšší kapitánské oprávnění „A“ velitele jachty oceánské plavby. Touha po zdolávání dlouhých etap ho přivedla i ke koupi vlastní lodě, aby byl opravdu nezávislý. Zanedlouho se v něm objevila také potřeba své znalosti předávat dál, a tak se stal jachtařským instruktorem a zkušebním komisařem MDČR.

VIDEOPOZVÁNKA ZDE: https://tomaskudela.cz/prednasky_anotace.php#island"