Předprodej byl ukončen

Extatický vnitřní svět – Mitsch Kohn
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj

Extatický vnitřní svět – Mitsch Kohn

středa 4.3.2020 od 18:30
Centrum Loreto, Praha

O akci

EXTATICKÝ VNITŘNÍ SVĚT – Mitsch Kohn

Na workshopu váš čeká zcela intuitivní intenzivní cesta sebe-uvědomování, aniž byste se nechali čímkoliv rozptylovat. Za doprovodu léčivých zvuků a řady spontánních cvičení se ponoříte hluboko do stavu meditativního tranzu a svobodného projevu. Vaše domnělé limity necháte úplně rozpustit, necháte své tělo, aby s vámi komunikovalo pomocí volného pohybu, a naučíte se plně otevřít váš hlas.

Více informací na https://www.cestainspirace.cz/cs/experiences/extaticky-vnitrni-svet/

Více informací

Mitsch Kohn

"Když se ponořím do hudby, jsem v naprosté přítomnosti, součástí tohoto universa, živý a stále se proměňující. Všechno je hudba a já si jen vybírám pomocí svého záměru, které zvuky, které tóny mnou projdou do našeho společného prostoru. Je to zázrak, kterému tak úplně nerozumím, ale děje se vždy, když hraji."

Intuitivní hudba je pozvánkou ke spočinutí v přítomnosti, abychom se dostali blíže k sobě, ke své podstatě. Není tu nic, čemu bychom potřebovali rozumět, nic co bychom měli porovnávat…je to jen tak, jak to právě je.

Mitschova nesmírně unikátní, na piánu/klávesách založená cesta uzdravování zvukem a vibracemi nás vede do stádia hlubokého propojení a může to být i cesta do vyššího vědomí. Zklidněné srdce se ponoří do ticha a mohou se objevit nové perspektivy či vhledy.

Více informací na https://www.cestainspirace.cz/cs/experiences/extaticky-vnitrni-svet/