Předprodej byl ukončen

Míša Růžičková: Cestujeme za zvířátky
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba / Děti / Tanec

Míša Růžičková: Cestujeme za zvířátky

pátek 1.10.2021 od 17:00
KC Semilasso, Brno

O akci

Míša Růžičková se svojí písničkovou show přináší zábavu pro naše nejmenší diváky. V hodinovém programu si zazpívají její nejznámější dětské hity a zatančí si na nejoblíbenější písničky.

Více informací

V novém písničkovém pořadu Cestujeme za zvířátky se společně vydáme na velký výlet. Pojedeme nebo poletíme kolem celé naší zeměkoule. Zazpíváme si písničku na cestu Daleko za mořem a zastavíme se v Africe, kde se narodila Opice, Sloník Toník, Zebra, Žirafa a sousta jiných zvířátek. Každému zazpíváme písničku a zároveň si u ní zacvičíme. Potom zase popojedeme dále, navštívíme jiné kontinenty a poznáme jiné lidi. V písničce Sanitka si zopakujeme, jak je důležité dávat pozor při sportu a nakonec s Popeláři roztřídíme odpadky, které cestou najdeme. Na závěr si dáme písničku na přání a nový hit S námi pojď si hrát, u kterého budeme zpívat, mávat a tancovat. 

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Každá osoba i dítě musí mít platnou vstupenku bez ohledu na věk.

Dítě se ZTP průkazem do 15 let má po předložení ZTP průkazu 50% slevu.

Během představení jsou děti zapojovány do písniček. 

Délka představení je přibližně 60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko na předem označeném místě.