Předprodej byl ukončen

Z Miami na Karibské ostrovy
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Gastro

Z Miami na Karibské ostrovy

čtvrtek 4.6.2020 od 17:30
Oriental Lounge, Ostrava

O akci

Dechberoucí pláže, cestování po ostrovech, setkání nejen s rejnoky - pojďte s námi z pohodlí naší čajovny procestovat Miami a Karibské ostrovy a dopřejte si k tomu jeden ze dvou jejich tradičních drinků! Za Miami vám nabídneme drink Diaquiri a za karibské ostrovy drink Antigua Smile, pojmenovaný podle ostrova Antigua.

Z Miami na Karibské ostrovy

Začátkem roku jsme absolvovaly cestu na Floridu a Karibské ostrovy (Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Belize, Roatán, Cozumel). Ne přednášce se dozvíte jak cestovat zdarma po Miami, co nesmíte minout při prohlídce města a rozhodně si musíte přidat na svůj itinerář. Ukážeme si nejkrásnější pláže Miami a národní park Everglades s aligátory. Povíme si, jak se cestuje výletní lodí, na jaké ostrovy se dá z Floridy plout a co na ostrovech vidět, kde si zaplavat s rejnoky a jak je to s bezpečností ve střední Americe. To vše a mnohem více na naší přednášce! 

Deny& Carol

Míchané koktejly

Diaquiri - jeden ze šesti základních nápojů uvedených v klasice Davida A. Emburyho, The Fine Art of Mixing Drinks. Nápoj byl údajně vynalezen americkým důlním technikem jménem Jennigs Cox, který byl na Kubě v době španělsko-amaerické války. Byl to jeden z oblíbených nápojů spisovatele Ernesta Hemingwaye a prezidenta Johna F. Kennedyho. Drink v sobě kombinuje bílý rum, limetkovou štávu a cukrový sirup.

Antigua Smile - ostrov Antigua je domovem mnoha významných osobností, jako je Eric Clapton nebo Richard Branson. Jméno dal ostrovu Kolumbus. Nejznámější plodinou ostrova je černý ananas, který je ve skutečný zelený, avšak v nejzralejší fázi. Drink v sobě kombinuje bílý rum, banánový likér a anasový džus.

Kontakt na přednášející

instagram.com/travelwithus123/

travelwithus123.com

Čajovna Oriental Lounge

Web: https://www.oriental-lounge.cz/Pages/News

Facebook: https://www.facebook.com/Orientalounge/