Předprodej byl ukončen

Online: Peru - Amazonská očista aneb 14 měsíců mezi šamany
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

Online: Peru - Amazonská očista aneb 14 měsíců mezi šamany

pondělí 8.6.2020 od 20:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Přinášíme další ze série online přednášek na záchranu Expediční klubovny i na podporu přednášejících. A tentokrát jsme pozvali přímo z Peru Veru Motalovou, která u nás sklidila velký úspěch s přednáškami. 

Přednáška bude probíhat opět přes Zoom, každý od nás po zakoupení vstupenky mailem obdrží pozvánku k účasti (rozesíláme odpoledne před akcí). Veru uvidíte přes kameru, můžete chatovat i ptát se na dotazy. Skoro jako přímo v Klubovně :) A kdybyste chtěli úplně dokreslit atmosféru, stavte se v Klubovně pro pivko s sebou.

1. část 2017

Jak jsem se vydala sama do amazonského pralesa hledat svého šamana aneb proces kompletní debordelizace těla, mysli a spirita. Chtěla jsem dokončit svůj proces transformace odblokování podvědomí a najít lék na atopický ekzém a cysty. Samozřejmě součástí cestování měla být návštěva Machu Picchu a dalších míst této krásné země. Místo dokončení čehokoli jsem otevřela pro mě naprosto nový, neuvěřitelný svět magické a mocné přírody, šamanského kmene Shipibo, Ayahuascy, a strávila 3 měsíce v amazonském pralese se šamany. Žádné Machu Picchu, žádné jezero Titicata – neviděla jsem nic, za to jsem toho zažila x)

 

2. část 2018

Jak jsem se vydala do amazonského pralesa hledat lék na atopický ekzém a poznávat kmen Shipibo, tamní medicínu a šamanskou tradici, které jsem se začala učit. Strávila jsem 5 měsíců v retreatu (léčitelské centrum) mezi indiány kmene Shipibo v Pucallpě a poté krátký čas v mece medicín a Amazonie ve městě Iquitos. Pomalu a nevědomě jsem se stala facilitátorem šamanů a začala pomáhat na ceremoniích s ayahuascou a jinými medicínami :-)

 

3. část 2019

Jak jsem strávila dalších 2,5 měsíce v Amazonii jako facilitátor a zároveň dokončovala vlastní léčbu atopického ekzému, očisty těla a celkové transformace. Jaké metody tento šamanský kmen používá. Proč jsou tak důležité zvracedla na očistu, sauny, dietování rostlin, rostlinné koupele a ceremonie s ayahuascou. Jaký byl celý vývoj a proces poznání a také první facilitování návštěvníků Amazonie z ČR. No a jaké to vůbec je po 140ti ceremoniích :-D

 

4.část 2020

Jungle a Amazonie v době corona viru aneb jak jsem se zasekla v Peru. Uspořádala měsíční retreat kompletní debordelizace pro Čechy a ostatní. Prošla si sama 4mi rostlinnými šamanskými dietami s Bobinsanou a Noya Raem. Co to je rostlinné dietování a proč je to pro nás dobrý? Proces integrace medicíny po 35 ceremoniích ob den za sebou. Život mezi šamany a silnými energiemi. A živé vysílání z amazonské jungle!

Zaměřovat se budeme více na 3. a 4. část.

5.část Diskuze 

Haha nebo spíš chating ovšem nějak to vymyslíme a ráda uslyším vaše dotazy