Předprodej byl ukončen

Tváří v Tvář
DIVADLO / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj / Děti / Tanec

Tváří v Tvář

sobota 6.6.2020 od 17:30
Prostor39, Praha

O akci

Drazí lidé,

buďte srdečně zváni k večeru hudby, zpěvu, tance a čehokoliv co si usmyslíte. Přijďte si (u)žít takzvanou vědomou párty. Nekonzumací alkoholu přenecháme prostor v žilách kakau, které se postará o podporu naší blaženosti. Po zajímavé pauze oficiálního shledávání se nemůžeme dočkat znovusetkání Tváří v tvář s přáteli a s přáteli přátel. No a v sobotu 6.6. 2020 ve spolupráci s Prostorem39 k tomu vytváříme příležitost.

Rádi zpíváme, tančíme, smějeme se, užíváme jídla, pití a vzájemné přítomnosti.

 

Takže program:

17:30 - Se otevřou brány prostoru..

18:30 - Začnou přátelští Mantrovníci - s pozvánkou ke společnému zpívání manter a písní proslulé české mantrovací společnosti. Budou hrát s pauzou až do desíti.

no a v pauze ve 20:00 - se oficiálně přivítáme ve společné tvorbě, dáme kakao a zahájíme v tanečním studiu Tep39 společnou hudebně taneční tvorbu. Necháme se překvapit, co poúplňková noc přinese k prožitku

v transovně, meditativní, tribal, extatické hudbě muzikantů :

Štěpán Faun

Michal Turek

Balu Avakyan

 

a tanečním dancehodlingu tanečníků

Simona Hájková

Jakub Hloušek

Renata Svobodová

Kamila Dadoková

a všech vás dalších

 

Ve stejnou dobu tedy bude možné znovu se připojit k Mantrovníkům nebo tančit nebo cokoliv. Akce poběží ve dvou patrech.

Společně se pak cca ve 22:30 zase setkáme a jaksi oficiálně rozloučíme, ale doopravdy spolu ještě klidně budem:). Závěrečnou rozvolňěnou atmosféru doprovodí na handpan a další nástroje Balu Avakyan. Prostor se uzavře až o půlnoci.

 

Tváří v Tvář bude možné se setkat s řadou spřízněných tvůrců a tvůrkyň a poslechnout si o jejich projektech a službách a akcích. Nabízí se možnost navázání spolupráce s lidmi různých talentů a kreativních potenciálů. Tímto Vás drazí kreativci i oslovujeme - ozvěte se a domluvíme se, jak si vyjít vstříc.

 

Vstupné je 300 - 350 korun a jsme otevřeni smlouvání nebo barteru.

Projektujeme si báječnou akci a tak se na ní těšíme - na vás se těšíme.

Sangha Užovky (to je novinka na scéně:))

Děkujeme