Předprodej byl ukončen

Sonberské (ne)vinné kulturní léto: Vinobraní & Harafica
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Sonberské (ne)vinné kulturní léto: Vinobraní & Harafica

pátek 18.9.2020 od 19:00
Vinařství Sonberk, Popice

O akci

Vrchol letošního sonberského kulturního léta spojený s vrcholem vinařské sezony a oslavou toho, co všechno se nám letos urodilo. Přesně to je sonberské vinobraní, které se chystá na pátek 18. září. Můžete mu vyhradit celé odpoledne a dívat se pod ruce vinohradníkovi i sklepmistrovi, nebo dorazit až na večerní program, je to jen na vás. Vypadat to bude takto:

Od 14 hodin budeme pouštět návštěvníky do vinohradu, kde se můžou sami sesbírat hrozny, nechat si je pomlet a vylisovat, a být tak první, kdo bude vědět, jak chutná ročník 2020. Něco dobrého k jídlu se k tomu taky najde. 

Od 16 hodin navážeme ochutnávkou úplně nových vín ročníku 2019 z řady Stříbrný Sonberk. Potrvá až do 18 hodin a nová vína si budete moct porovnat také se staršími ročníky. P. S. možná už budeme mít i něco z Velkého Sonberku 2019 ;)

Od 19 hodin pak začíná koncert cimbálové muziky Harafica, party nadšených mladých muzikantů, kteří v repertoáru vychází z lidové hudby moravského Slovácka, ale umí se hudebně posunout i do jiných vod. Nechají vás klidně zpívat i tančit nebo jen tak popíjet a užívat hudbu. 

Podle toho, na jakou část programu chcete dorazit, můžete vybírat ze tří druhů lístků:

VIP vstupenka zahrnuje sběr hroznů, lisování, degustaci, občerstvení a večerní koncert

Další možnost je pořídit si za 490 korun vstup, ve které je degustace a večerní koncert.

Nebo pokud nestíháte, máme i vstupenky jen na samotný koncert za 190 korun.