Předprodej byl ukončen

Pojďme to vytančit - Vojta Violinist
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj / Tanec / Umění

Pojďme to vytančit - Vojta Violinist

úterý 21.7.2020 od 19:00
Novoměstská radnice, Praha

O akci

VOJTA VIOLINIST - POJĎME TO VYTANČIT

Můžete se těšit na večer plný dynamické hudby a tance

Vojta je Šumavský rodák, co procestoval svět. Při poslechu jeho hudby cítíte, že našel domov především ve svém srdci.

World music v kapele o jednom členu vás roztančí i dojme. Prostřednictvím jeho hudby můžete vnímat hory, řeky, vzdálené cesty i letícího sokola nad lesem...

Vojta používá looper a hraje na mnoho hudebních nástrojů, jako jsou didgeridoo, buzuki, bansuri flétna, cajon a další perkuse.

Nástroj, který je téměř součástí jeho těla, jsou housle. Pro Vojtu je hudba prostorem, kde se může hluboce propojit a komunikovat jak sám se sebou, tak i s ostatními a s místy, kde se bariéry času a úsudku prolínají a postupně mizí. Během koncertu můžete zažít bezčasí, kde se setkáte se sebou a zároveň s ostatními. Díky vibracím a tónům prožijete jednotu v pohybu a spontánním tanci.

Více informací

VOJTA VIOLINIST

Vojta je multiinstrumentalista hrající na více nástrojů najednou jako jsou housle, didgeridoo, buzuki, bansuri flétna a perkuse.

Svým osobitým způsobem kombinuje motivy keltské a domorodé hudby, kdy za použití zvukové magije živého loopingu vytváří zvuk, jakoby hrála celá kapela.

Pro Vojtu je hudba prostorem, kde se může hluboce propojit a komunikovat jak sám se sebou tak i s ostatními a s místy, kde se bariéry času a úsudku prolínají.

Více informací na https://www.cestainspirace.cz/cs/experiences/pojdme-to-vytancit/