Předprodej byl ukončen

Investice, jak být o krok napřed a nenechat se nachytat
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Investice, jak být o krok napřed a nenechat se nachytat

středa 15.7.2020 od 18:00
Google meet, Online

O akci

Po předchozích offline přednáškách a po první online přednášce během karantény, jsem se rozhodl tuto akci, pro pozitivní ohlasy, zopakovat. 

Přednáška bude průřezem několika témat, kdy by mělo být cílem, abyste komplexněji porozuměli investicím, práci se svým portfoliem, vnímali různá rizika nebo znali poplatkovou problematiku. Po přednášce byste měli vědět, jak postupovat dál, na co se zaměřit, nebo byste měli být schopni odhadnout špatné poradce a nepravdivé články. Přednáška je pro veřejnost s úrovněmi znalostí: téměř žádné, základní, střední. Přednáška nemusí být přínosem pro zájemce s vyššími znalostmi, pro ně se chystají jiné. :)

Probereme například témata:

  • rozbor jednotlivých spořících/investičních nástrojů
  • typy poplatků a přístup k nim
  • dokumentace v rámci investic
  • investiční strategie
  • jak si nastavit vlastní portfolio
  • investiční rizika
  • a mnoho dalšího...

Odkaz na přednášku Vám dorazí den před akcií do e-mailu. Z přednášky bude dostupný záznam.

Více informací

O přednášejícím:

Mé jméno je Samuel Pšeja a ve financích se pohybuji přes 4 roky, se vzděláním cca 6 let. Patřím mezi nejmladší progresivní poradce v ČR, specializuji se na privátní správu majetku a vzdělávání. Mezi moji klientelu nepatří pouze jednotlivci a rodiny, ale i firmy nebo obce. Při spolupráci dbám na i na vědomostní rozvoj klientů, otevřenost, transparentnost a etický přístup. Mám smysl pro detail a umím hledat řešení neřešitelných situací. Mohli jste mě zahlédnout například ve výběru TOP 20 dvacátníků za rok 2019 v Euro.cz, na Konferenci českých nadějí 2019, v podcastu Petra Schwanka Sleduj jejich cestu, nebo na dalších místech na internetu. Více o mne je na osobním webu www.samuelpseja.cz.