Akce byla zrušena

Srdce za polárním kruhem: o cestě za polární září
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Děti / Stand-up / Talk show

Srdce za polárním kruhem: o cestě za polární září

pondělí 9.11.2020 od 19:00
Kavárna Trojka, Brno

O akci

Komentované promítání fotografií a následnou besedu pro vás připravila zkušená cestovatelka za polární září do Norska a autorka webu Srdcem za polárním kruhem Kateřina Borková.

Návštěvníkům akce Kateřina Borková vzkazuje:
"Vezmu vás za polární kruh. Do ryzí a šťastné přírody, k divokému moři a tichým jezerům, kde se dá zažít zároveň přítomnost i věčnost. V létě na louky, kde se pasou sobi, do bílých dřevěných domků s malinami pod okny, do kterých září celou noc půlnoční slunce, v zimě na zasněžené ostrovy, mezi drsné skály, do dlouhých nocí, kdy přichází magický nebeský zázrak – polární záře! S fotografiemi a vyprávěním o kraji v severním Norsku prožijeme na chvíli samozřejmou vyrovnanost přírody, uvidíme nenápadnou genialitu lidských staveb, nekonečnost oceánu, pochopíme souvislosti a pocítíme, jak moc jsme s přírodou spojeni a jak je vlastně jedno, čím zrovna jsme, protože za chvíli budeme třeba zase tím mořem nebo orlem, co nad ním proletí."​

Komentované promítání fotografií s následnou besedou se uskuteční v přízemní sále Domu pánů z Kunštátu, za kavárnou Trojka. Vstup z nádvoří.

Více informací

V případě okolností vis major, tedy kdyby se beseda nemohla uskutečnit za přítomnosti veřejnosti, například z důvodu zdravotních rizik apod., se akce uskuteční v náhradním termínu. 

V případě takto vyvolaných změn budou k dispozici informace zde na prodejní stránce a stránce fb události: https://www.facebook.com/events/854646755030592/.