Předprodej byl ukončen

Fred Madison, Hello Marcel, Don Juan Disco
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Pop

Fred Madison, Hello Marcel, Don Juan Disco

sobota 8.8.2020 od 20:00
Panelka, Luleč

O akci

V pořadí již čtvrtá akce na které spolupracují Kafara a Panleka v lulči bude nejtanečnějším večerem léta.

 

Fred Madison

Původně čtyřčlenná kapela byla založena roku 2014 ve Valašském Meziříčí Miroslavem Šulákem. V kapele působili zkušení muzikanti z kapely Wotienke. Díky pořadu Startér Rádia Wave se kapela měla možnost ukázat a zahrála si na např. United Islands of Prague, kde zaznamenala velký uspěch. Další koncertování ve známých klubech (Roxy, MeetFactory, Rock café…) a na akcích typu Zlín design week, FreiPlatz – opavská klubová noc a dalších vedlo k natočení debutového alba “Feelings” v roce 2016. Zahráli si také jako předkapela Tata bojs v rámci jejich A/B tour.

Od roku 2017 je kapela bookována agenturou Bumbum Satori, jejím manažerem je Zbyněk Hanko. 5. září 2018 vydala skupina EP Women, které obsahuje Intro a čtyři písně, tematicky toto krátké album pojednává o lásce.

V roce 2020 vydávají dlouhohrající desku s názvem Fred Madison. Osumdesátkový feeling je poznat už z přebalu a rozhodně vás nenechá jen tak postávat.

 

Hello Marcel

Disco-funk nebo electro-punk? Duo dvou kamarádů, kteří rádi trsají, nic moc neberou vážně a snaží se do toho uvrtat i všechny ostatní. “Na koncertech servírujem syrový nátrs, kde vyniknou jen ti nejlepší bokokrouti na parketu,” lákají na své vystoupení. A dokonce tím nakazili i tvůrce a hlasující pořadu Startér na Rádiu Wave. Taneční jízda s praštěně novovlnnými texty a expresivním vokálním projevem. Netrsáte? Nevadí, nudit se i tak nebudete.

 

Don Juan Disco

Vždy seriózní se srdcem otevřeným. Ve spánku hluchému Smetanovi dopsal poslední takty Prodané nevěsty, Janu Tleskačovi vyndal ježka z klece. Není přece třeba představovat. I Karel Gott na něj měl mobilní číslo. Největší brněnský hitmaker, apoštol lásky. Mistr. Erupce vtipu, chytlavých refrénů a bezstarostné atmosféry. Spolu s nejvíc sexy kytarsitou na planetě Karlem rozechvějí rytmem lásky všechny jemnocitné hrudníčky. Hold kráse každodennosti. 

 

Vystupující

Fred Madison (CZ) – web Hello Marcel (CZ) – fb Don Juan Disco (CZ) – fb

Více informací

V předprodeji máte možnost si pořídit i lístek na dopravu (označeno jako doprava Brno​). Tato se bude odvíjet od počtu prodaných lístků (dodávka, mikrobus, autobus). Odvezeme vás před koncertem z Brna (18:30 odjezd od obchodního domu Tesco u nádraží) a po skončení zpět do Brna (odjezd: 00:00). Při větším zájmu pojedou autobusy dva.