Předprodej byl ukončen

Skečmen
DIVADLO / FESTIVAL / KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / VÝSTAVA / Představení / Gastro / Hudba – Blues, Jazz, Klasika / Stand-up / Talk show / Umění

Skečmen

sobota 22.8.2020 od 20:30
Panelka, Luleč

O akci

SKEČMEN

DIVADLO KOMEDIOGRAF ve spolupráci s občanskou iniciativou Panelka Luleč uvádí hru:
 

SKEČMEN
(Komedie psaná ve skečích)

hraje: Roman Zach
scénář a režie:  Luboš Balák
výtvarná spolupráce: Andrea Králová / dramaturgie: Adéla Vondráková /
grafika: Jan Truhlář / výběr hudby: Roman Zach

Komedie o chlapíkovi, kterému jednoho dne řekli, že ztratil humor. Což je katastrofa, protože tenhle člověk se humorem živil. Co se stalo? Bez humoru se mu zasekla nejen kariéra, ale čím dál víc se ukazuje, že to drhne i v normálním životě. Bere se příliš vážně jako všichni ti lidé bez nadhledu, ironie a vtipu, a stejně tak se rozleptává a rozkližuje. A čím víc nemůže humor a smích najít, tím je vtipnější.

 

Délka představení: 70 min

Hraje: Roman Zach
Scénář a režie:  Luboš Balák

Více informací

 

Celá hra se bude odehrávat v areálu restaurace Panelka Luleč. Před představením si můžete zakoupit speciální divadelní menu tak, aby jste si mohli nerušeně užít celé vystoupení. 

Doporučujeme přijít min. 1 hod před startem, ať si můžete vybrat nejvhodnější místa k sezení nebo to celé rovnou spojit s celodenním výletem do Lulče a koupačkou v našem supr-skvělým zatopeným lomu (dle časopisu FORBES 2019 jsme TOP 2 přírodní koupaliště v ČR).

Všechny kulturní akce připravujeme bez grantů a dotací a z holého nadšení, proto budeme rádi za jakoukoliv formu podpory, např. zakoupením našeho divadelního menu, či vypitím deseti piv a litru vína na místě :)

 

Děkujeme, kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávený večer.

 

Šárka + Ondřej