Předprodej byl ukončen

#suHR webinář: Firemní kultura
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

#suHR webinář: Firemní kultura

pondělí 13.7.2020 od 17:30
Google meet, Online

O akci

Jak na zvědomění firemní kultury

Na webináři si budeme povídat o tom, jak Pábení pomáhalo mezinárodní firmě zvědomit a rozžít firemní kulturu. Budeme mluvit o rok dlouhém projektu, který prošel mnoha proměnami a na jehož konci je komplexní přístup s řadou nástrojů, které mají manažerům pomáhat bavit se o hodnotách a vizi s řadovými zaměstnanci.

 

Co se na webináři dozvíte?

  • Jak se dá diskuze o vizi a hodnotách zkonkrétnit.
  • Na co si dát pozor, když se chcete zabývat tématem firemní kultury.
  • Jaké spojence při takovém projektu nezbytně nutně potřebujete.
  • Jakou roli může v procesu upevňování firemní kultury hrát designové myšlení.

 

O řečnicích:

Jana Hřebecká

Jana se věnuje designu organizací a vzdělávání 10 let. Má zkušenosti se změnovými projekty, gamifikací, vzdělávacími programy, učící se organizací a v současné době se zaměřuje převážně na téma udržitelnosti v kontextu rozvoje organizací. Ráda spolupracuje s pestrou paletou organizací od komerčních firem přes neziskovky až po instituce státní správy.

 

Nela G. Wurmová

Nela je designérka z Pábení. Před 6 lety zde začínala v roli copywriterky, ale přes uživatelský výzkum postupně spolu se zbytkem firmy dospěla až na pole cirkulárního designu služeb a organizací. Má za sebou několik velkých projektů z HR oblasti – například obsahovou strategii HR komunikace pro konzultační společnost Adastra, oceněnou v roce 2019 Zlatým středníkem, výzkum potřeb zaměstnanců na dělnických pozicích pro HARTMANN-RICO nebo materiály pro interní komunikaci hodnot a vize ve firmě Eurowag. Kromě designérské práce se jeden den v týdnu věnuje práci psychoterapeutky v soukromé praxi.

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.