Předprodej byl ukončen

Boskovice 2020 - letos trochu jinak
DIVADLO / FESTIVAL / KONCERT / Představení / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop

Boskovice 2020 - letos trochu jinak

28. – 30. srpna 2020 od 10:00
různá místa, Boskovice

O akci

LETOS TROCHU JINAK

Jak už víte, v původním červencovém termínu se na Festivalu pro židovskou čtvrť Boskovice 2020 nesejdeme. Což ale neznamená, že bychom pro vás nechystali překvapení, sledujte naše sociální sítě a web.

Vynechat atmosféru Boskovic ovšem nechceme, proto s radostí oznamujeme, že komorní třídenní varianta s názvem Boskovice – letos trochu jinak, bude! Do diáře si pište datum 28.–30. srpna. Pozor, již zakoupené permanentky na Festival pro židovskou čtvrť Boskovice 2020 zůstávají v platnosti a budete je moci využít na Boskovice – letos trochu jinak, nebo si je ponechat na rok příští.

Připravená je žánrově pestrá UNI scéna, česko-německá jazzová scéna, blues, divadla interiérová i v plenéru na boskovickém hradě, ve farské zahradě či site specific projekty, dále hudebně-divadelní stan Potrvá, výstavy, čtení a přednášky. Nebude chybět kinematografie, a i když na scéně letního kina letos výjimečně nevystoupí hudebníci, o filmové projekce návštěvníci nepřijdou. Program se mimo jiné zaměří na polskou kulturu a historii. 

Vystupující

Květy (CZ) – web Mucha (CZ) – fb Palma (CZ) – web Makak (CZ) – fb Evolet (CZ) – fb P/\ST (CZ) – fb Dingo (CZ) – fb

Více informací

Mezi prvními potvrzenými kapelami jsou Květy a to hned v několika sestavách, Mucha, Palma, Makak Akustikus, Evolet, Slut, První hoře, ZVA 12–28 Band, Past, Dingo, Phoenix Quartet, MarZ, I Love You Honey Bunny, Branko’s Bridge, On The Roof, Ciśnienie. Zahrají také 20 000 židů pod mořem, Povodí Ohře nebo čerstvá držitelka ceny Anděl Beata Hlavenková se svou Kapelou snů.

Divadelní spolek Jedl uvede představení Karola Wojtyły Miláček/Píseň písní, divadlo Kolonie představení pro děti Bacha na Bacha, Masobeton site specific představení, číst budou Martin Trdla, Jiří Šimáček a Magda Kolářová, přednášet Petr Blažek, vystavovat fotograf Jindřich Štreit, slovenský kolektiv Hogwash a polská fotografka a filmařka Agnieszka Traczewska, filmoví příznivci se mohou těšit na profil režiséra Juraje Herze, polské filmové odpoledne či řadu zajímavých dokumentů.

Další programové body budou postupně zveřejňovány. Předprodej na Boskovice – letos trochu jinak startuje 1. července. A pozor vstupenek je opravdu jen omezený počet!

FB

WWW