Akce byla zrušena

Hudba pro vnitřní ticho - Maok & Sascha & Vladis
KONCERT / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec / Umění

Hudba pro vnitřní ticho - Maok & Sascha & Vladis

čtvrtek 12.11.2020 od 19:00
Lázně Klimkovice, Klimkovice

O akci

Srdečně vás zveme na výjimečný koncert HUDBA PRO VNITŘNÍ TICHO

MAOK (SK) - kytara, flétna & SASCHA ALEXANDER WAYMER (RUS) - violoncello - VLADISLAV LEŠKOVSKÝ (SK) - perkuse

Užijeme si večer naplněný překrásnou intuitivní hudbou, při které se v nás rozhostí blažené ticho. Hudebníci budou na místě tvořit melodie, které jsou šité na míru právě tomuto jedinečnému okamžiku. Každý z hudebníků je v takové chvíli zcela soustředěný, a zároveň uvolněný a hluboce ponořený do sebe. Přitom vnímá ostatní hudebníky a všichni tvoří společně...a postupně vtahují do tohoto tvoření i publikum, které reaguje na hudebníky a oni zase na náladu a přání publika. A tak jsou všichni součástí zázraku komunikace beze slov a společného tvoření.

Ponoříme se do krajiny imaginace, budeme se inspirovat navzájem, a tak vytvoříme neopakovatelný a jedinečný moment, ve kterém vznikne právě ten „náš koncert“. Těšíme se na vás a na společný prožitek!

Více infomací na https://www.cestainspirace.cz/cs/experiences/hudba-pro-vnitrni-ticho/

Vystupující

Maok (SK) – web

Vystupující

Maok

Maok je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na meditačních akcích pořádaných známými českými či slovenskými duchovními.

Sascha Alexander Vaymer

Na svých sólových koncertech zve Alexander své posluchače do říše zvuku. Pomocí violoncella a live loopingu vytváří zvuky, které jsou někdy bouřlivé, rytmické a výrazné, jindy jemné, křehké a proměnlivé. Harmonické tóny se rozvíjejí jako rychle rostoucí rostliny a mísí se s elektronickými rytmy. Z toho plynou nové impulsy, které znovu a znovu naplňují místnost sférickou živou hudbou. Alexanderova hudba je intuitivní. Znamená to, že každé setkání s jeho hudbou je zcela unikátní, nové, jedinečné…a nikdy už se nebude opakovat.

Vladislav Leškovský

Jako bubeník v roce 1997 poprvé nahrával v nahrávacím studiu s kapelou Chill on the Sun. Rok 2000 strávil v USA, kde aktivně hrával s kapelou Stacy Bugg Band. V roce 2002 podepsali smlouvu s EMI a vydali debutové CD Chill on the Sun "u babky". Dále následovalo období bohaté spolupráce s jinými umělci, koncertování a studiová spolupráce na různorodých projektech (okolo 20 CD), nejvýznamnější jména: MAOK, Chill on the Sun, the Magpie, Kreins, René Lacko, Big Bang, Ivana Kováčová, Jana Kryštof Lehotská, Janko Kulich a kolegium, Anna Bartová, Ivana a další ..

Další akce s vystupujícími

MAOK - Benefiční koncert + setkání se šamanem Agustinem - 21. května od 18:30, Stará synagoga, Plzeň

MAOK Všechny barvy Duše - 30. května od 19:00, D Klub, Jihlava

Maok a Marek Cinko: Nový den - 22. září od 19:00, Piaristický chrám, Litomyšl