Předprodej byl ukončen

BASTA Trio On-AIR
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

BASTA Trio On-AIR

sobota 29.8.2020 od 20:00
Café Le Noble, Praha

O akci

20 VIP vstupenek na mimořádnou akci ...

Táborská jazzová formace BASTA Trio a jejich host, zpěvačka Pavla Ambrožová přijedou do pražského Café Le Noble natáčet audio a video materiál pro svou další propagaci a vydavatelskou činnost.

Celá akce bude též přenášena on-line v rámci projektu On-AIR agentury No Applause. Prijďte je podpořit a společně s nimi učinkovat v jejich video vizitce na internetu, respektive sociálních sítích.

Více informací

"Našemu srdci je blízký folklor, jazz i klasická hudba. Při poslechu našich melodií se ocitnete u českých knedlíků, finských jezer nebo ve slovenských horách."

Kytarový klasik a sólista Vojtěch Vrtiška vystudoval HAMU pod vedením slavného světového kytarového virtuosa, skladatele a pedagoga pražské HAMU Prof. Štěpána Raka. Vojta působí v různých kapelách a projektech, kromě toho učí hru na kytaru.

Sólový houslista Stanislav Fakan studoval na konzervatoři v Žilině, dále také v Topolčanech a v Bánské Bystrici. Již v raném věku vystupoval s vlastní skupinou i v různých folklorních souborech. Mnoho let působil s oblíbenou československou bluesovou kapelou.

Esko Mäkinen, hudebník a skladatel z Finska. Jeho hlavním nástrojem je kontrabas. Během svého působení ve Finsku složil spoustu hudby mimo jiné i pro divadlo, a také pro smíšený sbor, který sám mnoho let řídil. V současné době žije Esko v České Republice. Zaznamenat ho můžete i s dalšími táborskými či pražskými hudebníky.

Častým hostem kapely je zpěvačka Pavla Ambrožová, která je třešničkou na již tak výborném dortu.

https://bastatrio.cz