Předprodej byl ukončen

Existenciální večer s Jiřím Charvátem
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Existenciální večer s Jiřím Charvátem

středa 30.9.2020 od 19:00
ARTBAR, Brno

O akci

Už tě unavuje předstírat, že máš osobnost? Bojíš se, že se přijde na to, že nevíš, co děláš? Jsi neustále se proměňující náladový prázdný zvrhlý proud vědomí, co zvenku vypadá jako člověk?
Nejsi sám.

Přijď prožít večer, který tě trpce rozesměje a hluboce uklidní.

Čeká tě hodina mind-up comedy a veršů, které ti rozechvějí bránici i něco pod ní.
Po pauze se zapojíš do improvizačních her a zjistíš, že když se přestaneš blokovat, jsi potenciál, který se jen tak bezpracně děje, a nápady jsou dárky, které na tebe prší.
Dostaveníčko zakončíme máváním ze skafandrů. Podělíme se o svoje zákonitě pokřivené pohledy na to, co je to realita, a přiznáme si, že nikdo nevíme, kdo jsme, kde jsme a co se děje.


Jiří Charvát

Vedl tým copywriterů. Pak vykouřil halucinogenní žábu, zjistil, že neexistuje a skutečnost je jenom lunapark, kde si může prožít cokoliv chce. Tak teď píše to, co lidem nenakládá, ale ulevuje: humor, příběhy, stand-up comedy, poezii a chytré komediální přednášky na míru události (tzv. mind-upy). Moderuje, přednáší o seberozvoji, učí improvizaci. Dvakrát vyhrál Mistrovství ČR ve slam poetry a napsal knihy Eskejp: Na útěku z kanceláře podle blogu nominovaného na Magnesia blog roku, Qejci: Existenciální sperma komiks a básnickou sbírku Zase je dneska.

Vstup 200 Kč.