Předprodej byl ukončen

Architektky: Předávání zkušeností s Alžbětou Vrabcovou
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj

Architektky: Předávání zkušeností s Alžbětou Vrabcovou

čtvrtek 1.10.2020 od 18:00
DMAE Architects, Praha

O akci

Iniciativa Architektky srdečně zve na druhé setkání s formátem skupinového mentoringu pro profesionálky v architektonickém oboru, který jsme nazvaly Předávání zkušeností. Tentokrát se sejdeme s Ing. arch. Alžbětou Vrabcovou v krásných prostorách jejího ateliéru DMAE Architects v pražském Podolí.

www.dmaearchitects.com

O co půjde? Budeme diskutovat o tématech týkajících se nejen pracovního know-how, ale třeba i toho jak skloubit práci a rodinu, řeč bude o prioritách v osobním a pracovním životě, o tom naučit se říkat NE a naopak pak zase nelitovat toho, když řeknu ANO.

V případě hezkého počasí strávíme společný čas venku na terase, zajištěna bude káva a drobné občerstvení. Budeme také rády, pokud se rozhodnete přinést něco malého na zub pro sebe i pro ostatní. :)

 

Setkání bude trvat cca 2 hodiny a kapacita je 10 míst, tak neváhejte! Zároveň pečlivě sledujeme situaci související s šířením viru COVID19 a dodržujeme aktuální doporučení vlády. V případě, že budeme nuceny událost zrušit, bude Vám vráceno vstupné v plné výši.

Těšíme se na viděnou.

 

Proč jsme oslovily Alžbětu Vrabcovou?

Architektka Alžběta Vrabcová nás zaujala svou otevřeností, profesionalitou a smyslem pro detail. Spolu se svým týmem vytváří propracované projekty ve velké šíři - od důmyslných interiérů, přes dotažené novostavby rodinných domů, až třeba po konverze průmyslových staveb v zahraničí. Vážíme si bezprostřednosti a lidskosti, které komunikace s ní automaticky prostupuje. Je nám velkou inspirací, jakým způsobem se staví k péči o děti a rodinu - ne jako k hendikepu pro architektonickou praxi, ale naopak jako k jejímu obohacení.

 

O Architektkách

Architektky jsou komunita profesionálek s vazbou na architektonickou profesi. Naší vizí je poskytnout podporu a pevnou půdu pod nohama začínajícím nebo již praktikujícím architektkám, které se chtějí dále profesně vzdělávat a růst, které zajímá nastavení podmínek architektonické praxe a které se chtějí mezi sebou vzájemně poznávat a sdílet. Fungujeme v online i offline v rámci edukativních setkávání. Poukazujeme na odpovědnost, kterou máme každá a každý ve svých rukách. Rosteme společně.

MgA. Alžběta Brůhová + Ing. arch. Adéla Pečlová

Do naší facebookové skupiny se můžete připojit na tomto odkazu https://www.facebook.com/groups/Architektky/