Předprodej byl ukončen

ROCK MAJÁLES 2021
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Rock

ROCK MAJÁLES 2021

sobota 18.9.2021 od 12:00
Sportovní ovál za Lužánkami, Bystřice nad Pernštejnem

O akci

Blejská se na velkolepý mejdlo!!! 

I když to bylo napínavý, dobře to dopadlo a ROCK MAJÁLES znovu rozduní celou Zubří zemi. 🤘⚡️

Přijď provětrat svý kopyta, po delší kulturní pauze upustit páru a užít si 11. ročník pořádnýho rockovýho nářezu pod širým bystřickým nebem. 

 

🎸 HARLEJ

🎸 SEBASTIEN

🎸 ROXOR

🎸 ALŽBĚTA

🎸 RIMORTIS

🎸 DE BILL HEADS

🎸 ALIA TEMPORA

🎸 LOCO LOCO

🎸 ALIGÁTOR

🎸 SYMFOBIA


už se těší, až tě uvidí házet hlavou v první lajně. 🤘

 

Slíbit ti taky můžeme, že pivo bude skvěle vychlazený, steaky křupavý, klobásky voňavý a areál připravenej na párty, jaká nemá na Vysočině obdoby! 🔥

 

Bude to prostě rockec mazec! Takže trénuj kopyta, brus si rohy a hlavně RYCHLE kupuj vstupenky pro sebe i svý kámoše.

Vystupující

Harlej (CZ) – web DeBillHeads (CZ) – web Roxor (CZ) – web Alžběta (CZ) – bandcamp Sebastien (CZ) – web / fb Alia Tempora (CZ) – web Symfobia (SK) – web Rimortis (CZ) – web Aligator (CZ) – fb

Více informací

 

První lajna | 300 Kč

Tak ta už bohužel fuč.

 

Druhá šance | 450 Kč

Zaspal/a jsi první vlnu? Nooo, tak teď už i tu druhou.

 

Třetí vlna I 500 Kč.

Bude či nebude? To je oč tu běželo. Ale protože se všechno vyvíjí dobrým směrem, tak je. A je za 500 Kč. Na takovou párty pořád dost fér cena, co říkáš? 

 

V den konání akce a na místě | 600 Kč

Bude, dokud zbude. Ale může se stát, že až přindeš, nezbude, takže radši sáhni po vstupence v předprodeji. Jistota je jistota!

 

Děti do 12 let, ZTP a ZTP/P mají vlezný zdarma.

 

-----

Druhy vstupenek

 

Základní lupen

Hobluj kopyta! Tenhle lupen ti otevře brány festivalového areálu. Získáš s ním povolení pařit, zpívat, křičet, skákat, divočit, flámovat a bláznit až do ranních hodin.

 

+VIP SÓLO PAS

Díky tomuhle příplatku se dostaneš do VIP zóny a k VIP baru. Získáš žetony v hodnotě 350 Kč na konzumaci ve VIP nalejvárně. A taky přístup na privátní hajzlíky. Jen bacha! Pas je platný pouze v kombinaci se základním lupenem.

 

+VIP GRUPEN PAS

Vyrážíte celá banda? Připlaťte si za vlastní párty stan! V ceně je 6x vstup do VIP zóny, altán se sezením pro 6 lidí, přístup k VIP baru, žetony v hodnotě 2100 Kč na konzumaci a samozřejmě taky možnost zavítat na VIP hajzlíky. Jen nezapomeňte, že pas je platný pouze v kombinaci se základníma lupenama.

 

-----

 

Aktuální info o tom, jaký novinky tě letos čekají, kdy který rockstars zazáří a co se bude servírovat na bárech se dozvíš na našem Facebooku www.facebook.com/rockmajales.

Tak ho sleduj.