Předprodej byl ukončen

#suHR workshop: Základy skečnoutingu
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

#suHR workshop: Základy skečnoutingu

středa 31.3.2021 od 17:00
Zoom, Online

O akci

Základy skečnoutingu

Na workshopu se  detailně  podíváme na to, jak třídit data a informace.  Naučíme se vybírat ty důležité myšlenky, které si zobrazíme snadno pomocí skečnoutingu. Vše si konkretně vyzkoušíme a lektorka Martina Baierová nám dá konkrétní tipy, jak se skečnoutingem začít. Po absolvování workshopu budou vaše poznámky a prezentace mnohem zábavnější!

 

Workshop bude interaktivní

I když si řekneme něco málo z teorie, skečnouting se budeme učit hlavně praxí.  Účastníci si v rámci workshopu mohou říct, jaké oblasti a témata by je nejvíce zajímala a těm se na během workshopu budeme věnovat.  Postupně projdeme jednotlivé vizuální prvky a na každý si vyzkoušíme udělat malou sketchnote. Své výtvory mezi sebou dál nasdílíme, tak abychom se vzájemně mohli inspirovat.

 

Co se na workshopu dozvíte?

  • Co je skečnouting

  • K čemu je dobrý a kde se používá

  • Na čem skečnouting stojí 

  • Nácvik vizuálních prvků skečnoutingu se zpětnou vazbou od lektorky

  • Co dál - inspirace, knihy, sociální sítě

 

O řečníkovi:

Martina Baierová

Martina se věnuje projektovému managementu (nevýrobní projekty) už přes 15 let, kdy začínala v tetovacím studiu (vedení studia, řízení financí, personalistika, péče o klienty). Od roku 2013 se věnuje práci s myšlenkovými mapami a strukturovanými vizualizacemi (především pro byznys sféru). Myšlenkové mapy školí a facilituje s nimi, a to hlavně v oblastech time managementu, sebeřízení, plánování a organizace projektů, procesů nebo pro vzdělávání.

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.