Předprodej byl ukončen

Webinář: Radkin Honzák: Psychopati mezi námi
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Radkin Honzák: Psychopati mezi námi

čtvrtek 25.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Psychopat už dnes není diagnóza, ale lidský druh, který poznáme podle toho, že nemá strach. Zato dost často strach vyvolává. Co se ovšem stane, když psychopaty přestaneme hledat pouze za mřížemi a porozhlédneme se po svém okolí? Může člověk, jemuž chybí emoce, svědomí a empatie, překonat úlohu parazita či predátora a využít své jedinečné vlastnosti pro přínos společnosti? A dá se od něj dokonce něco naučit? Zjistěte, jak se rodí „dobrý psychopat“, v přednášce legendárního českého psychiatra Radkina Honzáka! Ten nás s jemu typickým laskavým humorem provede diagnózou disociálních poruch, jejich fyziologickou odlišností a evolučním základem. Seznámíme se také s jednotlivými charakterovými črty, na nichž závisí, jestli z jejich nositele bude masový vrah, anebo jen nesmírně výkonný člověk s potenciálem vůdce, a společně si přiblížíme nevšední charaktery politiků, chirurgů, astronautů či králů. 

 

MUDr. Radkin Honzák, CSc.

je popřední český psychiatr, publicista a pedagog. Na svém úspěšném blogu se vyjadřuje k současnému dění a je autorem vícera populárně-naučných knih o psychologii. Honzák vystudoval všeobecné lékařství na Univerzitě Karlově v Praze. Zabýval se výzkumem výživy, spánku a stresu. Později se specializoval na psychiatrii, psychoterapii a psychosomatický přístup. Byl členem etické komise CAHBI ve Štrasburku, vedl Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. LF UK, působil na katedře psychiatrie IPVZ a také v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání          akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem      internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde                    registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ