Předprodej byl ukončen

Webinář: Vladimír Beneš: Cesta do hlubin mozku
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Vladimír Beneš: Cesta do hlubin mozku

sobota 13.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

 

Mozek není pouze orgán, je to samostatný vesmír v naší hlavě, který zhmotňuje skutečnou esenci naší mysli a duše, je naším začátkem i koncem či nejdokonalejším počítačem, jenž řídí všechny funkce našeho těla. Co se však stane, když se v tomto výjimečném orgánu vyskytne chyba? Vydejte se na cestu do hlubin mozku s našim nejznámějším neurochirurgem, Vladimírem Benešem! Ten nám ve své přednášce předestře leporelo odborných, ale i osobních a systémových aspektů neurochirurgie a neurověd ve všeobecnosti a z jejich pohledu odpoví na otázky: „Kdo jsme, odkud přicházíme, kam jdeme?“ Společně si přiblížíme nesmírné pokroky, které dosáhly tyto vědy v posledních dekádách, možnosti léčby, které v současnosti neurochirurgie nabízí, ale i ideje a vize, jak se bude rozvíjet v budoucnosti. 

 

prof. MUDr. Vladimír Beneš, DrSc.

je nejznámější český neurochirurg a jeden z nejlepších odborníků na světě. Je absolventem Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Plzni. Mezi lety 1978 a 1997 působil na neurochirurgickém oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, kde byl od roku 1996 přednostou oddělení. Od roku 1996 do roku 2020 byl přednostou neurochirurgické kliniky Ústřední vojenské nemocnice v Praze na 1. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Několik let byl prezidentem Evropské asociace neurochirurgických společností a dodnes je členem Světové akademie neurochirurgů, jež tvoří pouze osm desítek špičkových lékařů z celé planety.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ