Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak tělo zrazuje mysl aneb o lži bez tajemství
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Jak tělo zrazuje mysl aneb o lži bez tajemství

čtvrtek 1.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Chcete mít bystré oko Sherlocka Holmese a svižné šedé buňky mozkové Hercula Poirota? Naučte se vidět detaily, které vás dovedou k pravdě! Ať už chcete lépe porozumět lidem, získat výhodu oproti svému partnerovi anebo uspět v pracovní oblasti, schopnost číst mikrovýrazy a řeč těla vám dá výhodu. Přednáška lektora Ondřeje Staňka nám přiblíží metody, jak rozpoznávat signály skrytých emocí, jak analyzovat chování a jak rozpoznávat lži.

 

Ondřej Staněk bude poutavě vyprávět o:

– tom, jak opravdu pozorovat řeč těla

– tom, co jsou mýty o řeči těla a co skutečně říkají vědecké poznatky

– tom, jak rozpoznávat mimické signály emocí

– tom, jak rozeznat, kdy vám váš komunikační partner něco tají a jaké pocity                  při tom prožívá

– schopnosti nejen pozorovat a analyzovat řeč těla

 

Ing. Ondřej Staněk

je konzultant a lektor prezentačních schopností, prezentačního dizajnu a komunikace. Pomáhá firmám, které chtějí prezentovat svoje produkty a služby efektivněji. Poskytuje konzultační služby řečníkům na mezinárodních i tuzemských konferencích. Působí jako mentor v síti Impact Hub, spolupracuje s agenturou CzechInvest a s inkubátorem Laboratoř Nadace Vodafone. Přednáší ve studentských klubech vysokých škol a přednáší rétoriku a její přesah do současnosti na Karlově Univerzitě v Praze. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání          akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem      internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde                    registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ