Předprodej byl ukončen

Konference Ženy v Byznysu 3. ročník - záznam
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Konference Ženy v Byznysu 3. ročník - záznam

22. dubna – 31. května 2021 od 12:30
Streamio, Online

O akci

Čas = náš nejcennější zdroj

Tohle je téma letošní Konference Ženy v byznysu

Uslyšíte a uvidíte 20 osobností z českého byznysu 

Ženy a muži, kteří vedou velké i menší firmy. Úspěšní freelanceři. Podnikající rodiče. Podělí se s vámi o své úspěchy i praktické kroky, které k nim vedly. Připojte se na konferenci, položte jim své dotazy. Naberte inspiraci a povzbuzení! 

.....

Čas nejde vydělat, ani vám ho nepůjčí v bance. Můžete ho jen prospěšně využít. Pro váš byznys, rodinu i odpočinek. Jak na to prakticky, vám ukážou naši přednášející. V programu najdete také přednášky podnikajících rodičů.

Více informací

  • Prvních 50 vstupenek získá záznam konference 2020 zdarma
  • Připravili jsme 2 bloky - pro ženy v byznysu a také matky v byznysu - můžete si vybrat celou konferenci a nebo jen blok, který vás zajímá
  • Konference bude probíhat online - živý přenos přímo ze studia
  • Nebude chybět ani networking během celého dne i po

Získáte zkušenosti

Ať začínáte, máte firmu nebo podnikáte s dětmi na krku, oceníte rady a postupy, které si naši přednášející ověřili v praxi. Na vaše otázky vám rádi odpovědí.

Navážete kontakty

Potkáte se s ženami, které řeší totéž. Networking probíhá během konference v aplikaci Eventee. Myslíme i na introverty – chystáme moderovaná setkání na Zoomu. 

Ovládnete nové nástroje

Během jednoho dne získáte přehled o nástrojích a aplikacích, které vám ušetří čas. Uvidíte, jak si můžete usnadnit zvládání dnů nabitých povinnostmi.