Předprodej byl ukončen

Webinář: Virtual Tour — Transsibiřská magistrála
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Webinář: Virtual Tour — Transsibiřská magistrála

středa 28.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Vlaková legenda a cesta, která se musí zažít alespoň jednou za život! Transsibiřská magistrála je nevšední cestovatelské dobrodružství odehrávající se na kolejích křižující nejdůležitější města Ruska, nedotknutou přírodu Mongolska, pestrý Peking i legendární Čínskou zeď. Poznejte z pohodlí domova skryté krásy východní Evropy a Asie s cestovatelem Janem Harudou! Ten nám v dobrodružné online přednášce zhmotní jedinečnou atmosféru „hotelu“ na kolech a prostřednictvím zajímavých faktů, příběhů a zážitků spjatých s magistrálou přiblíží Rusko.

 

Jan Haruda

je vystudovaný kulturní a politický geograf, marketér a tvůrce cestovatelských komiksů. Ve svých přednáškách rád uvádí historicko-geografická fakta do zajímavých souvislostí. O sobě napsal například i: „Necestuji a neprovázím vás proto, abychom měli pěkné fotky do rodinného alba, ale věřím, že za každou cestou se skrývá veliké tajemství poznání sebe, přátel, jiných kultur nebo míst, které v nás nechají zakořenit ten nádherný pocit objevování.”

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde.