Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak jít brzy spát
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Jak jít brzy spát

čtvrtek 29.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Chodíte spát pozdě a potom jste celý den neproduktivní? Trápí vás únava, tedy až do momentu, kdy si lehnete spát? Mají vaše kruhy pod očima vlastní kruhy pod očima? Ať už jste noční sovy, ranní ptáčata nebo versatilní kolibříci, spánek patří k nejdůležitějším aspektům našeho života a jeho nedostatek má devastační následky pro náš organismus. Tento fenomén je však tak málo prozkoumaný, že většina z nás ani netuší, jak tráví třetinu svého života. Proč vlastně spíme? Co se ve spánku děje s naším tělem? A co se děje s naším mozkem? Co jsou to chronotypy a jak vnímají spánek naše biologické hodiny? Je kvalitní spánek superschopností vyvolených, nebo se k němu může dopracovat každý? Odhalte skrytý potenciál spánku v naučné online přednášce neurogenetika a biologa Tomáše Eichlera! Ten nám poskytne vědecký pohled na problematiku spánku, nabídne odborné tipy, jak v noci utišit aktivní mysl a ilustruje funkce spánku na svém jedinečném výzkumu, jímž vyvrátil i tvrzení Harvardovy univerzity.

 

Tomáš Eichler 

je slovenský neurogenetik působící ve vídeňském Biocentru. Vystudoval biologii a genetiku na Univerzitě Komenského v Bratislavě. Ve své praxi zkoumá mozek, spánek a bdění genetickými metodami. Své objevy mechanismů spánku a probouzení se zkoumané na spících červech publikoval v prestižním vědeckém časopisu Science Magazine. Popularizuje vědu v médiích, kde se snaží zjednodušovat komplikované a informovat veřejnost, jak prosperovat z vědeckého výzkumu. V rámci přednáškové činnosti učí lidi myslet vědeckými metodami, meditaci a jasnou komunikaci jako soubor mentálních bojových umění a mentálního ticha pro zdravou produktivitu. Jako první Slovák získal prestižní mezinárodní ocenění. Boehringer Ingelheim Fonds PhD fellowship, KLI writing-up fellowship a cenu vídeňského Biocentra za vědu a umění.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha