Předprodej byl ukončen

ŠPANĚLSKÝ TÝDEN: Andalusie - města a příroda (A. Mullerova)
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

ŠPANĚLSKÝ TÝDEN: Andalusie - města a příroda (A. Mullerova)

neděle 16.5.2021 od 20:00
Kolem Světa, Online

O akci

Divoká příroda a nejkrásnější města Andalusie 

Andalusie je známá nejen pro svá pueblos blancos, malebná bílá městečka v horách a údolích a slavná města jako je například Sevilla, Granada a Cordoba, ale také pro svou divokou přírodu. A právě krajině nejjižnějšího regionu Španělska se bude věnovat tento díl o Andalusii.

Společně navštívíme to nejlepší z měst jihu Španělska. Necháme se okouzlit vášnivou a flamengem roztančenou Sevillou. Projdeme se po promenádě v jednom z nejstarších evropských přístavů Evropy, v Cádizu. Poznáme horskou velekrásku Granadu a její pohádkové královské sídlo Alhambru. Skrze hory porostlé korkovými duby se vydáme do romantické Rondy. Ukážeme si to nejlepší z Malagy - letecké brány do Andalusie a neopomineme ani Cordobu s masivním kamenným mostem a velkolepou katedrálo-mešitou, ani Antequeru s prastarými dolmeny a mystickou horou ve tvaru lidské hlavy. 

Andalusie je nám již více než rok domovem. Momentálně žijeme na nejjižnějším cípu Evropy, kousek od Tarify, odkud je za jasného dne vidět do Afriky a jezdí sem nadšenci do kitesurfu a windsurfu z celého světa. 

Během uplynulého roku jsme podnikli nespočet menších i větších výletů po celé Andalusii a podělíme se s vámi o ty nejžhavější cestovatelské tipy.

===
KOLEM SVĚTA ONLINE - cyklus cestovatelských přednášek
Pořádá a uvádí Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
Promítá cestovatelka Anna Mullerová

===

Pokud vás online přednášky těší, zde je permanentka na celý měsíc: https://www.smsticket.cz/vstupenky/24571

===

MÍSTO KONÁNÍ:
> odkaz na živé vysílání dostanete emailem vždy 15 minut před projekcí
> pokud nestihnete živé vysílání, zašleme vám odkaz na záznam přednášky
> promítáme prostřednictvím Zoomu
> připojte se raději dříve, ponechte vypnutý mikrofon a kameru, aby nebyla rušena přednáška. Dotazy je možné klást online prostřednictvím „chatu“

 

Pořadatel

KOLEM SVĚTA production, s.r.o.