Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak maximalizovat svůj biologický potenciál
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Jak maximalizovat svůj biologický potenciál

středa 19.5.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Kúpanie v ľadovej vode, meditácia, prerušované pôsty, výživové doplnky či sekvenovanie DNA a technologické vylepšenia ľudského tela. Koncept biohackingu je stále relatívne nový, no túžbe po ovládaní vlastnej biológie prepadáva stále viac ľudí. Čo sa však pod týmto záhadným pojmom skrýva? Aké sú jeho princípy a zásady? Ako súvisí biohacking so štúdiom dlhovekosti a je skutočne možné vedome ovplyvňovať svoj organizmus? Je to celé bezpečné a vedecky podložené? Zistite, ako pochopiť fungovanie vlastného tela a prevziať zodpovednosť za svoje zdravie! V online prednáške autorky a biohackerky Veroniky Allister sa dozvieme, ako sa naučiť optimalizovať svoju individuálnu biológiu z pohodlia domova, dlhodobo si udržať zdravie a prejdeme si aj konkrétne kroky, ktoré môžeme začať robiť hneď, aby sme sa cítili lepšie. 

 

Ing. Veronika Allister, M. A.

biohackerka, experimentátorka, spisovateľka a dobrodružka. Je spoluzakladateľkou projektu Code of Life, autorkou knižného bestselleru Hoř pomalu, ambasádorkou vedeckého start-upu AgeCurve a platformy dlhovekosti Longevity Forum. Veronika je zástankyňou holistického fitnessu a inovatívnych metód v oblasti zdravia, wellbeingu, biohackingu a dlhovekosti (longevity). Behávala ultramaratóny, často sa kúpe v ľadových vaniach a jazerách a neustále skúma, testuje, experimentuje a posúva svoje hranice. V rámci longevity a biohackingu sa zameriava na nové paradigmy v zdravotníctve. Fascinuje ju človek, mozog, vedomie.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde.