Předprodej byl ukončen

Zkurvení Havlisti
DIVADLO / FESTIVAL / VÝSTAVA / Představení / Gastro / Umění

Zkurvení Havlisti

úterý 29.6.2021 od 20:00
Panelka, Luleč

O akci

Je to komedie, je to parodie, asi i drama, ale hlavně rozumování na všechny světový strany. Hubert, Bořek a Vladan chodí pravidelně do té naší krásné sauny. Se zvyšující se teplotou, která na mužská těla působí, přikládá se i pod debatní kotel.

Současná společnost. Politika. Zdravotnictví. Ekonomika. Fotbal. Autobazary. Evropská unie. Raketové motory. Chemické procesy v listech rostlin. Kultura a hlavně ta vata. Skelná? Nevíme. Prostě si pojďme trochu popřemýšlet, kam se ten svět vlastně sype.
 

Kouzelná komedie o třech mužích, kteří rozumí všemu.
 

  • Hrají: Miroslav Hanuš, Tomáš Měcháček a Karel Zima / Michal Bumbálek.
  • Scénář a režie: Luboš Balák
  • Délka představení: 80 minut

 

(Divadlo Komediograf)

Více informací

Divadelní hra se uskuteční v areálu restaurace Panelka Luleč. K této příležitosti připravujeme speciální divadelní menu, kterým se Vám budeme snažit zpříjemnit celý zážitek a návštěvu Panelky ještě o něco více. O hladu ani žízni Vás přece nenecháme.

Doporučujeme dorazit alespoň hodinu před startem, ať si vyberete Vám vyhovující místa k sezení a stihnete se na sledování hry i posilnit.

Všechny kulturní akce, které se na Panelce odehrávají, realizujeme bez dotací a grantů, proto budeme moc rádi za jakoukoliv formu podpory. A to počínaje zakoupením vstupenky až po vypití deseti piv a litru vína. :)

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu,
kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávený večer.

Šárka + Ondřej