Předprodej byl ukončen

COAL Castle
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

COAL Castle

25. – 26. června 2021 od 16:00
Slezskoostravský hrad, Ostrava

O akci

Dvoudenní festival elektronické hudby na Slezskoostravském hradě pod taktovkou promotéru, kteří stojí za půvabným COAL Electronic Music Festival, konaným každoročně na březích Žermanické přehrady.

Skrze COVID situaci, se pořadatelé rozhodli plánovaný projekt s více podíí odložit do dalších let, ale letošní ročník i přesto proběhne a bude rozdělen pouze žánrově.

V pátek se na COAL Castle ponesou hutné vibrace Drum&Bass. V sobotu si přijdou na své fanoušci Deep House & Techno music.

Fanoušci DnB se můžou v pátek těšit na Slovinskou hvězdu - Smooth. Skvělý producent vydávájící na Viper, Eatbrain, Get Hype nebo RAM Records. Line up doplní 2. nejlepší DJ v ČR dle Czech & Slovak Drum& Bass Awards 2020 DJ X.Morph, místní matadoři NO-MONEY, Apokain, Variants, Garnie:c, BEA a Clarity Methods.

Sobotní odpoledne si vezmou do parády uznávání borci na poli deep house/electronica Teddybear, Van Vega, KDLK a taky Marco Key & Mendoza. Večer bude pod taktovkou české techno špičky: Ladida, Orbith, Tráva, Jaqullin, JB&Flesh.

Jelikož jsme všichni hladový po kultuře tak sobotní program začíná již ve 12:00, proto si přijďte s námi užít skvělý sobotní den již v odpoledních hodinách. 

Návštěvníci se mohou těšit na nádherný areál hlavního nádvoří Slezskoostravského hradu, kvalitní ozvučení VOID Acoustic, občerstvení, bary, VIP Zónu s krásnou terasou atd.

COAL Events Team si za svou historii již vydobyl známku kvality a každoroční ohlasy jen potvrzují, že se pořadatelé snaží netradičně a kreativně obohacovat kulturní scénu v uhelném regionu.

 

Akce proběhne dle vládních opatření platných v den konání.

 

Více informací

VIP podmínky : Vstup do VIP prostor na zastřešené vyvýšené terase, vlastní bar bez front, s posezením, přístup na Hradní toalety.

 

FB Event:       www.facebook.com/events/225555512289871

Web:               www.coalfestival.cz

FB:                 www.facebook.com/coalfestival

IG:                  www.instagram.com/coalfestival

YT:                 www.youtube.com/coalfestival