Předprodej byl ukončen

ŠKWOR v Prostějově
KONCERT / Hudba – Rock

ŠKWOR v Prostějově

pátek 20.8.2021 od 19:00
Vedle OC Albert, Prostějov

O akci

PIVNÍ SLAVNOSTI PROSTĚJOV –  20 - 21. 8. 2021 – vedle OC ALBERT

  • koncert kapely ŠKWOR v pátek 20. 8. 2021
  • pivo, víno, občerstvení, selátko, burgery
  • bohatý sobotní program již od 12:00

 

Po roce kovidového šílenství přichází léto, teplo a všichni věříme, že si po různých zákazech a omezeních  opět budeme  moci konečně začít užívat života a začít zas naplno žít. Podle předběžných ukazatelů a oněch balíčků by prázdninový režim měl již být ohledně kultury v normálu, bez nutnosti testování, kontrol, roušek apod. Právě pro to přicházíme s vymazlenou akcí, jež posouvá opět úroveň zábavy v Prostějově o řád výše.

PROGRAM A INFO PÁTEK 20.08.2021 

Doposud jednodenní akci pivních slavností se podařilo po dohodě rozšířit na dva dny, kdy v pátek se můžete těšit na exklusivní koncert kapel ŠKWOR, jež bude mít v Prostějově svou premiéru, alespoň co nám paměť sahá. Dále tento rok tato kapela  nebude nikde koncertovat poblíže, tedy kdo chce slyšet ŠKWORY, má jedinou možnost právě v pátek 20.08.2021 v Prostějově. Koncert bude doprovázen předkapelou, jež upřesníme brzy.

Páteční program začne cca v 19.00 hod, těšit se můžete na podstatnou část pivovarů, dostatek jídla a navíc pekelnou nálož té nej muziky. Koncert bude na speciálním  zvětšeném podiu, než bývá zvykem na klasických pivních slavnostech. Posílen bude rovněž zvuk a světelná show, tak bývá na koncertech těchto kapel zvykem.  Samotný koncert kapely ŠKWOR začne cca v 22.30.

Vystupující

Škwor (CZ) – web / web

Více informací

Vstupné na místě bude pouze v omezeném množství, předprodej bude probíhat výhradně přes portál www.smsticket.cz  či emailovými objednávkami na email : pivnislavnostipv@email.cz.

Díky doposud nebývalému  zájmu o koncert a omezené  kapacitě místa doporučujeme rezervaci či nákup vstupenek neodkládat.

ŠKWOR

Škwor (také škWor, původně Skwar) je česká nu metalová / hard rocková kapela, založena roku 1998. Kapela hraje dodnes. Vznik této kapely sahá do roku 1998, tehdy pod názvem Skwar. Zakládajícími členy jsou Petr Hrdlička (zpěv a kytara), Tomáš Kmec (baskytara) a František Vadlejch (bicí); v prosinci téhož roku se přidal ještě Leo Holan (kytara). Počáteční styl kapely zakládal na kombinaci thrash metalu a punku. Skladby tohoto stylu lze nalézt na jejich prvním oficiálním albu Mayday, jenž vyšlo roku 2000. Ke konci března roku 2004 vychází nové album Vyvolenej. Album se objevuje několik týdnů mezi nejprodávanějšími alby v České republice. K albu je natočen videoklip Sraž nás na kolena. Kapela zaplňuje pravidelně všechny své koncerty napřič ČR bez ohledu na dění ve světě, její koncerty během rozvolnění 2020 patřily k těm nejsilnějším co kdy kapela vystupovala.

 

Odkazy:

(69) Škwor - Síla starejch vín (oficiální videoklip) - YouTube

(69) Škwor - Milionu hvězd se ptáš (Škwor - 20 let! Praha, O2 Arena 16.11.2018) - YouTube

(69) Škwor - Sraž nás na kolena (oficiální videoklip) - YouTube

(69) Škwor - Mý slzy neuvidíš (oficiální videoklip) - YouTube

 

KONTAKT, WEB, MEDIA 

-        email: pivnislavnostipv@email.cz.

-        Fotografové a media nutno reservace předem na info lince.

-        www.pivnislavnostiprostejov.cz (momentálně upravováno na nový termín akce)

 

Na akci je zakázáno vnášet jakékoliv vlastní občerstvení, jídlo, pití, sklenice (pouze po dohodě a ohlášení pořadatelů), zbraně apod. Porušení těchto pravidel povede k vykázání z akce či nevpuštění na akci bez náhrady. Děkujeme.