Předprodej byl ukončen

Festival Aromaterapie & Bylinky 2021
FESTIVAL / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro

Festival Aromaterapie & Bylinky 2021

neděle 19.9.2021 od 10:00
Otevřená zahrada , Brno

O akci

Největší aromaterapeutický a bylinářský festival v České republice! Přednášky, workshopy, aromajarmark, bylinková gastrozóna a program pro děti! Program ve venkovním a vnitřním areálu.

 

V případě, že se festival nebude moci konat kvůli koronavirovým opatřením, vracíme vstupné!"

 

Děti do 1 roku zdarma. 

* přednášky

* ukázky a workshopy

* bylinkový a aroma jarmark

* bylinkové speciality a nápoje

* chill out zóna s čajovnou

* dílničky pro děti

Více informací

Jak se k nám dostat pěšky?

Od hlavního nádraží cca 1,5 km, 20 minut. Od nádraží se vydejte po pěší zóně v ul. Masarykova (směr nám. Svobody) dokud nedojdete k dopravnímu uzlu na ulici Česká. Z ulice Česká/Joštova cca 500 m, 7 min. Od ulice/zastávky MHD Česká se vydejte po ulici Joštova směrem k Červenému kostelu. Pokračujte rovně přes Komenského náměstí (Fakulta sociálních studií MU) dokud se nenapojíte na ulici Údolní. Po ulici Údolní se vydejte směrem doprava, po 100 metrech po levé straně ulice je vyznačen vchod do areálu Otevřená zahrada.

Jak se k nám dostat na kole?

Je umožněn celodenní průjezd na kole pěší zónou v centru města, v areálu Otevřené zahrady je naproti recepci k dispozici parkování pro jízdní kola. 

Jak se k nám dostat MHD ?

Do areálu se dopravíte od nádraží tramvají č. 4 (směr Nám. míru) s výstupem na zastávce Obilní trh. Cesta tramvají trvá přibližně 10 min. Odtud se areál nachází do 50 m (oranžová cedule Otevřená zahrada). Z jiných míst je možné dorazit trolejbusem č. 25, 26 s výstupem na zastávce Úvoz nebo tramvajemi s výstupem na zastávce Česká, odkud je v obou případech zahrada vzdálená do 7 minut chůze.

Jak se k nám dostat autem?

Pro pohodlné a bezstarostné zaparkování doporučujeme využít jedno z nejbližších veřejných placených parkovišť vzdálených do 10 min chůze. PD Domini Park (z ulice Husova 14/16, Brno) 700 m JD Parking Brno (Rooseveltova 3) 950 m PD Rozmarýn (Kounicova 2) 720 m 

Více info k festivalu na www.aromaterapieabylinky.cz

 

Partneři akce:

www.otevrenazahrada.cz

www.aromaterapiebrno.cz

www.travelbakers.cz

Pořadatel