Předprodej byl ukončen

MoveBreakers
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

MoveBreakers

neděle 4.7.2021 od 19:00
Horácká galerie, Nové Město na Moravě

O akci

Už znáte MoveBreakers? Zaškatulkovat nás nelze, partybeat pokud chcete. Basa dodává šťávu elektronice od zkušeného producenta Aleše Hyvnara. Uhrančivou zpěvačku se silným hlasem podporuje v melodiích akordeon s pozounem – taková klasika, že? Disco-funky-drum’n’dbass-house-balkan-ska-(t)rap-dubstep-breakbeat-techno-swing.

Od všeho toho tu a tam trochu. Vždy halda energie, tance a zpravidla celonoční party.

MoveBreakers

Originální fúze elektronických beatů, živých nástrojů a neuveřitelné energie na podiu. To jsou MoveBreakers. Kapela, která od roku 2015 odehrála přes 200 koncertů v České republice, Itálii, Španělsku, Německu, Rakousku a na Slovensku.

V listopadu 2017 vyšlo první album Are You Here?, které představuje 12 originálních skladeb a vyšlo skrze SupraphonOnline a je dostupné na všech zásadních streamovacích paltformách jako jsou iTunes, Spotify nebo Deezer. Druhá deska má spatřit světlo světa v druhé polovině roku 2020.

MoveBreakers hrají třaskavý mix disca, funky i italského folkloru s dalšími žánry jako electro-swing, ska, house, trap a nebo drum’n’bass a každé vystoupení je jedinečnou party, kde se nechají strhnout opravdu všechny generace posluchačů.

Skupina si získává stále větší podporu nejen v České republice, ale i v zahraničí, zejména pak v Německu a Itálii. Texty jednotlivých písní jsou převážně v angličtině. V několika písních však zazní i čeština, italština, španělština, francouzština a dokonce i srbština.

MoveBreakers se za krátkou dobu své existence vyhoupli mezi nejvýraznější české klubové i festivalové kapely. Veškeré aktivity včetně bookingu, promotion, nahrávání i masteringu songů řeší pouze členové kapely.

Vstupné: 200 Kč v předprodeji, 250 Kč na místě.
A pokud máte chuť užít si víkend je možné koupit permanentní vstupenku na 3. dny, pátek 2.7 Krausbery & Schodiště & Hromosvod, sobota 3.7. Oskar Petr Band & 5P Luboše Pospíšila a neděle 4.7. MoveBreakers a tohle všechno za 500 Kč
vstupenky je možné pořídit v Informačním centru NMnM nebo on-line v síti SMSticket - https://www.smsticket.cz/vstupenky/25039-movebreakers

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení