Předprodej byl ukončen

Bio Bezdíkov - Mazel a tajemství lesa
KINO / PROJEKCE / Film

Bio Bezdíkov - Mazel a tajemství lesa

pátek 27.8.2021 od 20:00
Bio Bezdíkov - Letní kino, Škvorec

O akci

Lidským hrdinou filmu je městský kluk Martin s přezdívkou Mazel. Příroda ho moc nebere, má radši svůj telefon a na trapnej tábor pod stan do lesa jede spíš z donucení. Právě on ale objeví tajemné lesní bytosti a uzavře s nimi dohodu. Nejdřív mu pomáhají uspět v táborové hře, nakonec ale musí vyřešit mnohem důležitější a náročnější úkol.

Nový rodinný film odhalí tajemství lesa a jeho kouzelné bytosti. Režisér Petr Oukropec, autor filmu Modrý tygr, uvede rodinný film „Mazel a tajemství lesa“ o dobrodružství na letním táboře. Film určený dětem a jejich rodičům ukáže nejen zábavu a krásu letních táborů v přírodě, ale odhalí i skutečná tajemství lesů. Když se totiž nedíváme, na každém kroku v nich ožívají lesní bytosti všelijakých tvarů. „V lese je víc živo, než si myslíme. Pokud zakopnete o kořen nebo na vás spadne šiška, není to náhoda a není to ani hravá veverka. Jsou to oni a ukazují, kdo je v lese doma,“ říká režisér Petr Oukropec. Lidským hrdinou filmu je městský kluk Martin s přezdívkou Mazel. Příroda ho moc nebere, má radši svůj telefon a na trapnej tábor pod stan do lesa jede spíš z donucení. Právě on ale objeví tajemné lesní bytosti a uzavře s nimi dohodu. Nejdřív mu pomáhají uspět v táborové hře, nakonec ale musí vyřešit mnohem důležitější a náročnější úkol.

Promítání pod širým nebem i za deště • Najdete nás v parku na Masarykově náměstí ve Škvorci • Vstupenky zakoupíte u pokladny na místě (platba hotově nebo platební kartou) nebo online • Přijďte s dostatečným předstihem • Občerstvení zajištěno již před představením • Karimatky, deky, sedátka, lehátka a dobrou náladu s sebou

Více informací

Další informace naleznete na www.biobezdikov.cz