Předprodej byl ukončen

Webinář: Radkin Honzák - Čas psychopatů
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Radkin Honzák - Čas psychopatů

čtvrtek 29.7.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Jsou nimi naši sousedé, nadřízení, volení politici nebo v nejhorším případě rodinní příslušníci. Lidé bez citů, emocí či svědomí žijí všude kolem nás a nám nezbývá nic jiného, než se s tím smířit a pořádně se připravit na jejich běsnění. Jak ale na první pohled rozeznat lidi s disociální poruchou osobnosti? Jak vypadají jejich myšlenkové procesy, jak moc je dávají najevo a do jaké míry si svou psychopatii uvědomují? Mohou i oni cítit lásku nebo být spolehlivým přítelem? Jakým činnostem se nejčastěji věnují ve svém kariérním, ale i osobním životě? Jakými způsoby nás nutí tancovat tak, jak oni pískají, a co dělat, když námi osoby v blízkém okolí manipulují? Nahlédněte do duše lidem, o nichž se říká, že ji nemají, a poznejte vnitřní svět psychopatů v zajímavé online přednášce známého psychiatra Radkina Honzáka!

 

MUDr. Radkin Honzák, CSc.

je popřední český psychiatr, publicista a pedagog. Na svém úspěšném blogu se vyjadřuje k současnému dění a je autorem vícera populárně-naučných knih o psychologii. Honzák vystudoval všeobecné lékařství na Univerzitě Karlově v Praze. Zabýval se výzkumem výživy, spánku a stresu. Později se specializoval na psychiatrii, psychoterapii a psychosomatický přístup. Byl členem etické komise CAHBI ve Štrasburku, vedl Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. LF UK, působil na katedře psychiatrie IPVZ a také v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače – do webináře se můžete zapojit zasláním vašich otázek přednášejícímu do 8. července.
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde