Předprodej byl ukončen

Vázafest 2021
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / ZÁBAVNÍ PARK / Hudba

Vázafest 2021

pátek 30.7.2021 od 17:00
Koupaliště NMnM, Nové Město na Moravě

O akci

Po minulé ročníku, který byl spíše  takovou menší „vázičkou“, přichází opět starý známý oblíbený velkolepý a nepřekonatelný Váza Fest v plné parádě.

Nevím Dj, kterého znáte i z online streamu pana Kulturáka.

EcceHomo lajf zvuk Vysočiny na vlnách undergroundhiphopu, funku a reggae.

PSH neboli Peneři strýčka Homeboye je česká rapová skupina působící od poloviny devadesátých let 20. století.
Jejími zakládajícími členy byli rapper Michal Opletal (alias Orion) a DJ Ondřej Čihák (alias Shitness). V této sestavě nahráli první dvě demokazety Peneřina těžká dřina a Párátka Adventní Expresní Lyrici. Debutové album Repertoár vydali na vlastním labelu Terrorist? v sestavě Orion + Vladimir 518 + DJ Richard. V roce 2003 DJ Richarda vystřídal DJ Mike Trafik.

Hoochachos kapela, kterou tvoří celkem 5 raperů: ZimmerFrei, A.K.A., KnightRider, RAPublic, Mäkky Filtz, 3 členové dechové sekce: Pedro, WhiteNiga, Akademik, dále DJ Mystic Mike a HooBand: BoostaGrande (Basa), XaviBaumacho (kytara), StrašnýLáďa (bicí) a Maxi (klávesy). Styl, který skupina v průběhu let vyvinula se nazývá hoo-hop a je skutečně jediným živým stylem, ze kterého se kdysi dávno oddělil hip-hop. Sami chlapci svoji tvorbu řadí někde mezi kapely Public Enemy a Lunetic, přičemž důraz kladou především na filozofický rozměr textů a netají se ani zájmem o sociální problematiku. hoo-hop prostě není jen obyčejná zábava, je to životní postoj, je to osud, protože: „Kdo hučí s námi, hučí proti nám!“.

100% FrREEDOM (zkráceně OneFree) je unikátní formace ve složení jedna basa a dvoje bicí. Kapela vznikla sloučením kapel 100% a FrREEDOM na podzim 2020. I tak stihla odehrát jeden koncert, live-session v zavřeném klubu a live-stream. Tihle kluci se nebojí experimentovat a vytváří vlastní zcela osobitý styl. Uslyšíte v něm progresivní rock, punk, ale také prvky ska, reggae, funky nebo drum’n’bass. Jejich neuvěřitelný zvuk a energie se nedá slovy popsat, tohle musíte zažít!

Doort je kapela, která hraje 100% živě a hraní ji prostě baví. Rozparádí babičku i vnoučka – zvládne od lidovek po rock’n’roll, od ploužáků po punk. Je složená ze skvělých muzikantů, kteří mají s vystupováním bohaté celoživotní zkušenosti. S každou akcí rozšiřuje repertoár a zahraje vám třeba i na přání. Její členy pojí dlouholeté přátelství a na jejich energii je to patřičně znát.

 

 

Více informací

https://kd.nmnm.cz/akce/vaza-fest-2021/

Vstupné je dobrovolné. Zakoupit vstupenku a přispět na fesťák je možné v síti smsticket.  Můžete si vybrat z několika cen vstupenek. Vstupenek si můžete zakoupit libovolné množství v libovolných cenových relacích. Je to jen na Vás  …

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení