Předprodej byl ukončen

Divine Festival
FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec

Divine Festival

13. – 15. srpna 2021 od 15:00
Areál Zahrada, Hořice

O akci

První „nultý“ ročník festivalu na podporu amazonského pralesa.

A kousek pralesa přinese festival i Vám. 

Můžete se totiž těšit na Agustina Grefu, šamana z Ekvádoru, který bude sdílet indiánskou moudrost v rámci několika workshopů. Dále povede Wayusovou a tabákovou ceremonii.

Festival je darem pro Vaše tělo i ducha. Budete si moct zacvičit jógu, naučit se pracovat s dechem, dozvíte se o Wim Hofově metodě. Můžete si vyzkoušet čchi-kung, pilates, slackline. Zúčastnit se mnoha pohybových a žonglovacích workshopů, přednášek o zdravém životním stylu, pěstování vlastních potravin nebo jak využívat přírodu a rostliny k léčení.

V rámci festivalu se uskuteční také Kakaová ceremonie s ecstatic dance a jako bonus zde bude i Temazcal.

Uvidíte spoustu uměleckých vystoupení a fireshow. Hrát si budou děti i dospělí.

Posláním festivalu a skutečným záměrem je udržitelnost, příroda, čistota, vitalita, život a obnova, podpora, soužití a sdílení. 

Vybrané prostředky budou použity na koupi pozemků pro pralesní rezervaci a školu organizace Života Postaru. Vy, účastníci festivalu, se tak stanete bojovníky za udržení indiánské kultury a dechberoucí prastaré džungle.

Chcete-li se zapojit s workshopem, vystoupením nebo jinou aktivitou, pište Illary Caroline nebo na e-mailovou adresu divinefestival.cz@gmail.com případně napište na FB stránky: Divine festival

 

Moc se na vás těšíme a děkujeme, že nám pomáháte chránit to nejcennější, co máme. Naši PŘÍRODU.