Předprodej byl ukončen

Beseda s prof. Janem Rakem a Ing. Tomášem Michalem
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Beseda s prof. Janem Rakem a Ing. Tomášem Michalem

čtvrtek 30.9.2021 od 19:30
Areál Mendelovy univerzity, budova Q, Brno

O akci

Jedná se o intenzivní praktický workshop, o jedinečné spojení vědomostí a zkušeností známého kvantového fyzika prof. Jana Raka s technikami Umění vědomého bytí v kvantovém poli lektora Ing. Tomáše Michala.

Dotkneme se řady zajímavých témat jako:

  Lze utvářet realitu našeho života? Představíme si konkrétní techniky, jak na to...
  Jak žít plnohodnotný život? V čem spočívá umění žít a jak jej může ovládat každý z nás?
  Proč žijeme? Kam směřujeme? Jak žít naplněný život?
  Čím je dána celková životní prosperita?
  Jak nám kvantová fyzika může rozšířit vnímání světa?
  Jak využít poznatků kvantové fyziky v každodenním životě?

Akce je určena především pro ty z vás, kteří touží žít naplněný život a využít našeho plného potenciálu.

Studentům nabízíme zlevněné vstupné za 330 Kč.

Můžeš si připravit vlastní otázky na tato témata, na které v průběhu akce odpovíme.

Více informací

LEKTOŘI

Prof. Jan Rak

- jaderný a kvantový fyzik, profesor na finské univerzitě ve Jyvaskyle, mnohaletý pracovník na projektech na největším urychlovači částic na světě ve švýcarském CERNu. V letech 1989-1992 pracoval v Ústavu Jaderného Výzkumu v Dubně u Moskvy. Ve švýcarském PSI Villigen vypracoval dizertační práci, kterou obhájil v roce 1991 a získal titul CSc. V témže roce dostal nabídku z Max Plank Institutu v německém Heidelbergu, kde začal pracovat pro CERN. V roce 2000 přišla nabídka z Brookhaven National Laboratory v New Yorku v USA, kde pracoval na novém urychlovači RHIC a experimentu PHENIX. O pět let později získal pozici na Univerzitě Jyvaskyla ve Finsku jako Project Leader cernského experimentu ALICE. Je autorem a spoluautorem více než 400 článků. Hlavním předmětem výzkumu profesora Jana Raka je teorie relativistického kvantového pole shrnutá v knize, kterou napsal se svým americkým kolegou M. Tannebaumem “High-pT Physics in the Heavy Ion Era” (Cambridge University Press, 2013).

Profesor Jan Rak často pořádá v ČR velmi zajímavé přednášky a besedy, kde velmi zajímavou, pochopitelnou formou s moudrostí i humorem předává své poznatky široké veřejnosti.

Ing. Tomáš Michal

Sportovec, cestovatel milující život a všechno co k němu patří, srdcem lektor a trochu možná i šaman, nadšenec pro zázraky kvantové fyziky v praktickém každodenním životě. Na svých cestách poznal spoustu mistrů, učení a technik, které postupně otestoval v řadě náročných situací a utvořil z nich harmonický celek. Pomáhá lidem na cestě osobního rozvoje nacházet svoje pravé já, osvobodit se od starých programů a vzorců a žít tak ve svobodě a harmonii. Při svém poslání propojuje řadu technik a aktivuje tak jejich plný potenciál. Jeho techniky pomáhají napojit se na svůj vnitřní zdroj a naladit se na nejvyšší vibrace.

 

Akce je určena pro širokou veřejnost.

Studentům nabízíme slevněné vstupenky.

Můžete si připravit vlastní otázky na dané téma.