Předprodej byl ukončen

Rocková Lipnice light
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Rocková Lipnice light

sobota 25.9.2021 od 13:00
Amfiteáter pod Hradem, Lipnice nad Sázavou

O akci

OBNOVUJEME TRADICI! Festival Rocková Lipnice se v amfiteátru pod lipnickým hradem v Lipnici nad Sázavou uskuteční v sobotu 25.9.2021 po sedmileté odmlce.

Sobota bude patřit hvězdám rockové a rock-punkové scény. Návštěvníci se tak mohou těšit na kapely DOGA (rock), SPS (punk), NICE NAVELS (rock), PREMIER (pop-rock), ZOČI VOČI (punk-rock), NATURAL (pop-rock), ZPUTNIK (punk) a TRILOBIT-ROCK (hard-rock).

Vstupenky si mohou zájemci zakoupit na www.smsticket.cz nebo na tradičních předprodejních místech. Další informace najdete na webu www.rockovalipnice.cz.

Vystupující

Doga (CZ) – web / fb / youtube SPS (CZ) – web Premier (CZ) – web Zoči Voči (SK) – web NICE NAVELS (CZ) – web Trilobit Rock (CZ) – web / bandzone Natural (CZ) – web Zputnik (CZ) – fb / bandzone

Více informací

Rocková Lipnice light, sobota 25.9.2021

Amfiteáter pod hradem, Lipnice nad Sázavou

Open areál 13:00 hodin

Vstupenky v předprodeji na www.smsticket.cz

Cena v předprodeji 495,- Kč

Cena na místě 595,- Kč

!! Omezený počet vstupenek !!

Děti do 8 let zdarma, plnou odpovědnost za děti v areálu nesou rodiče!

Držitelé průkazu ZTP+P neplatí vstupné; jejich doprovod (jedna osoba) platí vstupné v plné výši. Tyto vstupenky se prodávají výhradně na pokladnách na místě, kde se zdravotně handicapovaní prokáží průkazem ZTP/P.

Držitelé průkazu ZTP platí vstupné v plné výši.

Z bezpečnostních důvodů je vstup psů a ostatních zvířat zakázán.

Z bezpečnostních důvodů není dovoleno do areálu vnášet: vlastní občerstvení, vlastní nápoje, skleněné nádoby, láhve, plechovky, hořlaviny, zbraně, drogy a omamné látky, pyrotechnické předměty, otevřený oheň, deštníky vč. skládacích, laserová ukazovátka, magnetofony, filmové kamery, videokamery, profesionální fotoaparáty. Je přísně zakázáno zhotovování zvukových, filmových a foto záznamů a to i pro vlastní potřebu. Ve festivalovém areálu je zakázáno rozdělávání otevřeného ohně, stanování a koupání. Do areálu platí zákaz vjezdu všech vozidel včetně motocyklů a kol bez povolení.

Vstupem na akci se zavazujete dodržovat aktuálně platná epidemiologická nařízení Vlády ČR, Ministerstva zdravotnictví a hygienické stanice.

Další informace na www.rockovalipnice.cz

Další akce s vystupujícími

WOSTROWFEST vol. 4 - 8. června od 15:00, Areál hřiště Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy

PUNKPLUGGED ACOUSTIC FESTIVAL vol. 2 - 14. června od 18:00 – 15.6., Letní parket , Újezd u Přelouče

Rockové zpívánky Kobeřice u Brna - 19. července od 16:00 – 20.7., Areál bývalého JZD, Kobeřice u Brna

10. ročník - Pivní Slavnosti 2024 - 25. července od 16:00 – 28.7., Hostinec Nový Svět, Slatina