Předprodej byl ukončen

8. Broumovské diskuse
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

8. Broumovské diskuse

3. – 6. listopadu 2021 od 19:00
Multifunkční sál Dřevník, Broumov

O akci

Broumovské diskuse jsou každoroční konferencí, která otevírá důležitá témata naší společnosti. Je určena všem, kteří cítí spoluzodpovědnost za svět, ve kterém žijeme.

Letošním tématem jsou Hodnoty a společnost. 

Mezi potvrzenými hosty jsou např. ústavní právník Jan Kysela, gerontoložka Iva Holmerová, bývalý ministr financí Miroslav Kalousek, komeniolog a pedagog Jan Hábl, bývalý ministr zahraničí Tomáš Petříček, podnikatel a filantrop Libor Winkler, investor Jiří Hlavenka, předseda Podnikatelského klubu Broumovska Zbyšek Záliš a další osobnosti. Moderovat bude např. Světlana Witowská, Daniela Brůhová nebo Michael Rozsypal.

Jména hostů postupně zveřejňujeme na www.broumovskediskuse.cz.

Přijďte diskutovat a zažít konferenci, na které se nespěchá.​

Zažijte aktivní odpočinek

Konference se koná v broumovském klášteře, jenž býval odnepaměti centrem kultury a vzdělanosti, a i dnes inspiruje k zamyšlení, setkávání a zastavení. Na konferenci ctíme pravidla demokratické diskuse: zdvořilost, věcnost, poctivost, otevřenost a trpělivost. Součástí Broumovských diskusí je bohatý doprovodný program – koncert, číše vína, meditace, mše sv., prohlídka Broumova a další.

Máte-li to do Broumova daleko, spojte účast na konferenci s prodlouženým podzimním víkendem a poznejte místní přírodu, architekturu či gastronomii. Zažijte aktivní odpočinek v kraji, kde je #božíklid.