Předprodej byl ukončen

KvanTrický výcvik I.
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

KvanTrický výcvik I.

11. – 15. května 2022 od 17:00
Živá voda, Kohoutov

O akci

Vydejme se na společnou cestu

První kurz z nového projektu, kde půjdeme společně v několika na sebe navazujících kurzech do hloubky, šířky i výšky... 

Celý výcvik obsahuje 3 kurzy (pokračování v září a v listopadu) a 2 víkendové rekreační pobyty v létě. 

"Žádný cíl neexistuje. Cesta je cílem a cíl je jen konec cesty a začátek cesty nové..."

Můžeme se vydat na cestu společně, bude nám ctí Vás inspirovat. A rádi se necháme inspirovat Vámi...

 

LEKTOŘI

Tomáš Michal

Sportovec, cestovatel milující život a všechno co k němu patří, srdcem lektor a trochu možná i šaman, nadšenec pro zázraky kvantové fyziky v praktickém každodenním životě. Na svých cestách poznal spoustu mistrů, učení a technik, které postupně otestoval v řadě náročných situací a utvořil z nich harmonický celek. Pomáhá lidem na cestě osobního rozvoje nacházet svoje pravé já, osvobodit se od starých programů a vzorců a žít tak ve svobodě a harmonii. Při svém poslání propojuje řadu technik a aktivuje tak jejich plný potenciál. Jeho techniky pomáhají napojit se na svůj vnitřní zdroj a naladit se na nejvyšší vibrace.

Míša Adamová

  • Poskytuje psychoterapeutické poradenství on-line na platformě Terap.io nebo při osobních setkáních. Věnuje se také regresním terapiím (roční výcvik absolvovala u Míly Lukášové) a spolupracuje na koordinaci seberozvojových seminářů v Ivančicích a okolí. Spolulektoruje na kurzech KvanTry. Současně je ve výcviku u tantrické učitelky Ma Ananda Sarita.

Míša sama o sobě: "S manželem Jiřím (ne)vychováváme 3 děti, Štěpána 16, Leonu 13 a Ditu 11 a děti (ne)vychovávají nás. Rosteme spolu. Životem nás doprovází i fenka Adel a kocour Felix. Mou vášní je tantra, tanec, plavání a psaní. V roce 2016 jsem prošla náročnou životní proměnou, nazvala bych ji psychospirituální krizí. Od té doby vnímám nesmírnou velikost a zázrak života, za který jsem vděčná. "

Martina Magdalena Húsková

  • Účastnice, asistentka i lektorka na kurzech Umění vědomého bytí - KvanTry. Absolventka a asistentka několika seminářů s ženskou tantrickou tématikou a tématikou Dark erosu - cesty přijetí vlastního stínu. Lektorka ženských seminářů, tantrická masérka, nyní v ročním tantrickém výcviku pod vedením Jana Komedy, Jitky Mandalam a Johna Hawkena a na šamanské cestě pod záštitou Jorgeho Redtail Hawk Arenivara.

Martina Magdaléna sama o sobě: „V osobním životě jsem zejména nadšená cestovatelka (a to nejen v pozemských dimenzích) a konzultantka při plánování dovolených (v této době se věnuji zejména pobytům na Maledivách). Jedním z mých velkých darů je kromě vědomého doteku, schopnost propojování a sdílení kontaktů a soucitné naslouchání. Mou vášní je svobodně a naplno žít v proudu hojnosti a vděčnosti. Na nekonečném výletu sama k sobě, do svého středu, své duši, ke svému srdci a k rozvzpomínání, si na své zapomenuté schopnosti z minulých životů jsem od svého dětství. Na spirituální cestu mě přivedla v roce 2000 v Dírné malé vesničce poblíž Červené Lhoty úžasná dáma Jaroslava Zemanová a to šířením tištěných brožur na různá témata pod názvem Rozhovory se životem od její příbuzné duchovní učitelky Pavly Kašparcové a také seznámením s jogovou učitelkou a budhistickou praktikantkou Dr. Michaelou Klos. Společně jsme navštívily v r. 2008 jižní Indii a poté v r. 2010 Bali.“

+ UBYTOVÁNÍ

  • bez ubytování (280 Kč/den)
  • ubytování na matraci (280 Kč/noc)
  • ubytování na posteli (+ jednorázově 50 Kč povlečení) (410 Kč/noc)

+ OBČERSTVENÍ

  • bez stravy
  • plná penze (400 Kč/den)