Předprodej byl ukončen

Killer Queen (UK)
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Killer Queen (UK)

čtvrtek 25.8.2022 od 20:00
14/15 Baťův Institut, Zlín

O akci

 

KILLER QUEEN /UK/

25.8.2022 20.00 14|15 Baťův Institut – venkovní platforma, Zlín

Vynikající britská formace Killer Queen (UK) nemohla z důvodu epidemie Covid 19 navštívit Brno a Zlín v srpnu 2021. V náhradním programu tehdy vystoupila skvělá slovenská formace Queenshow.

Killer Queen přijede v náhradním termínu přesně za rok, a to 24.8. do luxusního Sono Centra a o den později, 25.8.2022 do prostoru architektonicky unikátního Baťova Institutu ve Zlíně.

O koncert je enormní zájem, první vlna zlevněných vstupenek jde do prodeje 10.9.2021 a sleva bude platit do 30.11.21.

Více informací

Formace Killer Queen vznikla v červnu 1993 a již během dvou následujících let získala masovou popularitu v domovské Británii. V roce 1999 byla skupina oceněna jako Worldwide Best Tribute Band. V dalších letech dobyli podia po celé Evropě a USA, a to včetně velkých sálů a stadionů, jako např. Ahoy Stadium, Waverly Stadium, Brighton Centre, Red Rocks Arena, Austin City Limits, Nottingham Motorpoint Arena a další.

Rok 2019 byl pro kapelu milníkem a dosud nejúspěšnějším rokem. Absolvovali beznadějně vyprodané turné napříč USA včetně zastávek v Red Rocks Arena a Austin City Limits. Jejich show v Huntingdon Paramount Theatre se stala Koncertem roku. V listopadu 2019 navštívili v rámci evropského turné také Bratislavu, kde se uskutečnily rovnou dva koncerty.

V diáři pro další roky jim data rychle mizí, v roce 2020 se chystají na devítitýdenní tour po USA, vystoupí na obřích koncertních podiích a festivalech v UK i různě po Evropě. Zpěvák Patrick Myers říká: „V roce 2021 se vrátíme do Red Rocks, budeme tam už počtvrté. Být pravidelným hostem v této hale je pro nás opravdu pocta, a vyprodat ji ještě větší! Na tom podiu vystupovali Beatles, U2, Springsteen nebo Dylan.  Má to tam fakt své kouzlo.“

Nenechte si ujít!

Více informací o show https://www.killerqueenonline.com/

 

Kupující vstupenky souhlasí, že v případě vyšší moci se uskuteční koncert v náhradním termínu
nebo s náhradním programem – případné změny budou uvedeny na stránce
www.brnokoncert.cz <http://www.brnokoncert.cz>. V případě nejasností kontaktujte pořadatele na emailu
mersey@volny.cz <mersey@volny.cz> či telefonu 541240623.