Předprodej byl ukončen

Ecdysis By Night Tour 2022
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Metal, Rock

Ecdysis By Night Tour 2022

úterý 12.4.2022 od 19:30
Melodka, Brno

O akci

INFECTED RAIN /MD/
Moldavští představitelé moderního metalu Infected Rain s Lenou Scissorhands v čele se po US turné s BUTCHER BABIES vrací do ČR v rámci Ecdysis By Night Tour 2022, které se od února do května prožene napříč Evropou. 
Nové album ECDYSIS vychází v lednu u Napalm Records a byl z něj zatím vypuštěn singl "Postmortem Pt. 1".

DAGOBA /FR/
Moderní metalisté DAGOBA jsou zpět! Poté, co vtrhli na metalovou scénu se svou jedinečnou směsí metalu a krkolomných groovů, neúnavnými turné a sdílením pódií s legendárními skupinami jako METALLICA, MACHINE HEAD nebo IN FLAMES, podepsali smlouvu s předním rakouským labelem Napalm Records.
Na novém singlu „The Hunt“ je tato čtyřka zpět se svým dosud nejambicióznějším materiálem.

ONCE AWAKE /NO/
je fúze metalcoru, melodického death metalu a těžkých, groovy riffů s nádechem Djentu. 
Za pouhé čtyři roky, kdy vydali tři alba a čtvrté připravovují, se ukázali jako seriózní a pracovitá kapela.
V roce 2020 byli vybráni přímo Slipknot pro Knotfest.
Mají za sebou turné po Norsku a Rusku a množství zhlédnutí jejich videí a streamů ukazují, že mají pevnou fanouškovskou základnu.
Nyní je čas vypustit zvíře znovu z klece a ukázat naživo, jaká monstrózní energie a vášeň se skrývá v tomto mocném kvartetu.

UP!GREAT /CZ/
Veronica Hurt a její chlapci.
HC/rock/nu-metalový mix s absolutní ženskou energií. Vydali čtyři desky, milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. 
Sdíleli pódia s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer a v průběhu minulých let se často objevovali na pódiích právě po boku Infected Rain, které doprovodí také na všech českých zastávkách Ecdysis By Night Tour 2022.
Na konci minulého roku dokončili v DS studiu Davida Spilky nové album MAD IMAGES, ze kterého jsou zatím venku čtyři singly s videoklipy. 

Vystupující

Infected Rain (MD) – web Dagoba (FR) – web UP!GREAT (CZ) – fb / insta